Mini vibrátory

Mini vibrátory sú ideálne erotickou pomôckou do každej kabelky či na cesty. Široké možnosti ponúka ale aj pre použitie doma. Títo malí spoločníci dokazujú, že potešenie nemusí byť vždy závislé od veľkosti.

Čítať viac
Cena a dostupnosť

Erotogénna zóna

Materiál

Vlastnosť

Napájanie

Výrobca
ďalšie (2)

Pohlavie

Barva
Zobrazené 1–21 z 28
Odpovědi na časté dotazy

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Chceme našim zákazníkom ponúknuť čo najväčší výber dopráv tak, aby bolo vyzdvihnutie či doručenie objednávky čo najkomfortnejšie. O všetkých možnostiach dopravy a doručeniach a ich cenách sa dozviete na stránke venovanej spôsobom doručenia.

Áno, na e-shope Eros.sk aj na našich predajniach môžete platiť kartou. Pri vyplňovaní údajov v košíku stačí v kroku Doprava a platba zvoliť možnosť platby kartou. Kompletný zoznam možností platieb nájdete na stránke Platby.

Pozrite sa, kde sa vyberá platba kartou:

Ukážka výberu latby kartou