Erotické hry

Erotické hry sú parádnym darčekom pre kamarátov alebo pre partnera. Skvele sa pri nich budete baviť ako na narodeninovej oslave, tak aj v súkromí so svojim partnerom. Každá erotická hra dokáže navodiť šteklivú atmosféru preloženú poriadnou dávkou zábavy. V dvoch potom erotické hry smerujú k jednému jedinému cieľu, ktorý vďaka eroticky nabitej atmosfére nebude ďaleko. Vyberte si erotickú hru a nechajte sa unášať šteklivou zábavou až k vzrušujúcemu koncu.

Čítať viac
Cena a dostupnosť

Výrobca
Zobrazené 1–20 z 20
Odpovědi na časté dotazy

Iste. Myslíme aj na zákazníkov, ktorí nechcú riskovať, či sa trafia do vkusu obdarovaného a radšej kúpia darčekový poukaz. Prejdite si ponuku našich darčekových poukazov.

Na tejto stránke se dozviete, ako darčekový poukaz kúpiť.

Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili pri objednaní a to vrátane platenia komfortne. Preto sú na Eros.sk k dispozícii rôzne možnosti platieb. Všetko o nich sa dozviete na stránke venovanej spôsobom platby.

Iba tie najnutnejšie pre vybavenie objednávky. Teda mená a priezviská a buď telefón, alebo e-mail. Ak chcete zaslať e-mailom potvrdenie objednávky, faktúru a návod, bude lepšie, keď zadáte i vašu e-mailovú adresu. Ak budeme zasielať na výdajné miesto Zásielkovňa, nepotrebujeme ani vašu adresu bydliska. Vaše osobné údaje chráníme akooko v hlave. Viac na stránke o ochrane osobných údajov.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Chápeme, že čakanie nie je nikdy príjemné. My vás nenecháme čakať dlho. Ak ste objednali tovar skladom, na svoju novú erotickú pomôcku sa môžete tešiť zvyčajne už do 48 hodín. Objednávky prijaté do 12 hodín, (do 12-stej hodiny) odovzdávame doprave ešte v ten istý deň.

Tak neváhajte a vyberte si už teraz!