BOOM saténový ToyBag M

Boxy na erotické pomôcky - BOOM saténový ToyBag M - BOMBAGM
Kód: BOMBAGM

Uzatvárateľné vrecúško na bezpečné a diskrétne skladovanie erotických pomôcok.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku BOOM saténový ToyBag M

Dnešné moderné erotické pomôcky a najmä ich príjemné na prach citlivé materiály vyžadujú citlivý prístup k ich skladovaniu. Niektoré materiály erotických pomôcok sa navyše vôbec neznesú!


Pokiaľ si tak uložíte voľne do šuplíka nočného stolíka napríklad výrobok z TPE alebo TPR (termoplastické polyméry) a vedľa položíte výrobok zo silikónu alebo vinylu, tak nešikovne, aby sa vzájomne dotýkali, po pár dňoch vám nezostane z kedysi želatínového jemného TPE miláčika takmer nič. Proste sa pôsobením iných materiálov rozpadne.


V manuáloch erotických pomôcok sa tak často dočítate, že by mali byť skladované na čistom, bezprašnom, suchom, tmavom mieste stranou od ostatných erotických pomôcok.


Preto vám prinášame tento užitočný Toybag, ktorý bude vaše pomôcky chrániť pred prachom, svetlom a zvedavými pohľadmi vášho okolia. Pomocou šnúrky môžete toto vrecúško uzatvoriť a vaše pomôcky bezpečne uložiť. Využijete ho tak nielen vo vašej spálni, ale aj na cestách.


Rozmery tohto vrecka v cm sú: 17 x 14

Údržba:
Ručné pranie pri maximálnej teplote 40 ° C. Žehlenie pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110 ° C, žehliť po rubovej strane. Nebieliť, nepoužívať prostriedky, ktoré uvoľňujú chlór. Výrobok sa nesmie chemicky čistiť. Neodstraňovať škvrny organickými rozpúšťadlami.

Parametre

Celková dĺžka:
17 cm
Barva:
Biela
Pohlavie:
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť