BOOM PinkSky vibrátor ružový

Vibrátory na klitoris - BOOM PinkSky vibrátor ružový - BOM00107
Kód: BOM00107

Vibrátor pre stimuláciu všetkých vaginálnych erotogénnych bodov - bodu G, A aj C
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Popis výrobku BOOM PinkSky vibrátor ružový

S týmto vibrátorom sa naozaj dostanete do samotného neba! Už len jeho tvar zaručuje nejedno prekvapenie.

Mierne zahnutá špička pre stimuláciu bodu G, kratšia časť pre potešenie klitorisu - tak vyzerajú aj ostatné vibrátory typu králik. Čo má ale tento fešák úplne originálne, je mäkký silikónový jazýček uprostred dlhšej časti. Vďaka silným motorom vnútri vibrátora sa rozochveje aj tento jazýček. Vibrácie a jemné hrany jazýčka nájdu všetky zákutia vašej vagíny.

Všetky časti vibrátora sú flexibilné. Vďaka tomu môžete s vibrátorom ľahko manipulovať a smerovať ho do tých správnych miest.

Skvele vyzerá aj rukoväť. Jej tvar a najmä otvor zaistí pohodlnú manipuláciu s vibrátorom, ktorý sa vďaka nej dá držať pevne v ruke.

Vibrátor má jednoduché ovládanie. Tri nenápadné silikónové tlačidlá sú určené na zapnutie / vypnutie vibrátora, na prepínanie medzi 6 vibračnými módmi a k voľbe piatich intenzít každého vibračného módu.

Medzi vibračnými módmi nájdete ako neprerušované a prerušované vibrácie, tak aj špecialitu, kedy dlhšia a kratšia časť vibrátora vibruje na preskačku.

Pinksky má na dĺžku 21 cm. Použiteľná dĺžka dlhšej časti je 12 cm. Vibrátor je vodeodolný, môžete ho umyť pod tečúcou vodou.

Saozrejmosťou je nabíjateľná batéria a priložený USB kábel. Na jedno nabitie môžete v nebi zotrvať až dve hodiny.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Vlastnosť:
Vibračné
Vodeodolný
Maximálny priemer:
3.5 cm
Použiteľná dĺžka:
12 cm
Celková dĺžka:
21 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Výrobca:
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť