BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok

Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok - BOM00047
Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok - BOM00047
Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok - BOM00047
Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok - BOM00047
Kód: BOM00047

Vákuová pumpa pre mužov s balónikom a vypúšťacím ventilom. Kvalitný erekčný krúžok naviac zdarma.
Celý popis

Farebné alternatívy
Skladom > 5 ks, Streda 3. 4. u vás

14.49 €
ks
bonus club + 1 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Podobné produkty (3)

Popis výrobku BOOM LuvPump vákuová pumpa Basic + erekčný krúžok

Novinka! BOOM LuvPump Basic - vysoko kvalitná základná vákuová pumpa pre mužov plus silikónový nevibráčný erekčný krúžok zdarma. Táto pumpa rozhodne patrí medzi nami odporúčané pre začiatočníkov.


Táto vákuová pumpa s jednoduchým ovládaním pomocou balónika s rýchlo-vypúšťacím ventilom je vhodná pre prvé pokusy s touto erotickou pomôckou. Uvítajú ju všetci muži, ktorí potrebujú pomocníka k zväčšeniu penisu, tréningu toporivých teliesok a dosiahnutiu erekcie, ale ešte v tomto smere nemajú žiadne skúsenosti.


V balení nájdete:

  • priehľadný valec; valec je z oboch strán opatrený meradlom v centimetroch a palcoch; horný koniec valca je tvarovaný do špičky, čo jeho použiteľnú dĺžku predlžuje o 3 cm
  • elastickú silikónovú manžetu pre dokonalé utesnenie
  • silikónovú hadičku, ktorá prepojí valec a balónik; hadička zabezpečuje plynulý a voľný priechod vzduchu pri vytváraní a znižovaní podtlaku; dĺžka hadičky - 26 cm
  • čierny balónik s vypúšťacím ventilom k rýchlemu uvoľneniu podtlaku vo valci; vďaka balóniku pumpu ľahko ovládate jednou rukou a s jeho pomocou ľahko vytvoríte vo valci podtlak presne podľa svojich potrieb
  • 1x silikónový nevibráčný erekčný krúžok s min. priemerom 1,8 cm; krúžok má po stranách očká pre ľahké uchopenie a roztiahnutie krúžku a jeho pretiahnutie cez valec alebo penis; krúžok je veľmi elastický ale pritom pevný

Prečo si vybrať tento výrobok a čím sa líši od lacnejších modelov?
1) balónik je z veľmi kvalitného materiálu, s veľmi kvalitným ventilom, ktorý dokáže vyvinúť dostatočný podtlak


2) kvalitný rýchlo-vypúšťací ventil, reagujúci na jediné stlačenie / lacnejším modelom  tento prvok chýba


3) kvalitná hrubostenná silikónová hadička, ktorá vydrží prakticky čokoľvek, ale je aj dostatočne dlhá pre pohodlnú manipuláciu


4) v balení je jednak kvalitná silikónová manžeta, ale najmä erekčný krúžok, bez ktorého sa ak máte problémy s erekciou nezaobídete


Na čo si dať pozor pri výbere vhodnej vákuovej pumpy?
Lacnejšie modely s gumenými alebo plastovými balónikmi nedokážu dosiahnuť tak kvalitný podtlak, dosť často ventilček balónika môže prepúšťať vzduch a je potrebné ho stláčať znova a znova. Otravné a únavné, dosiahnuť erekciu pomocou podtlaku je tak častokrát nemožné.


Lacnejšie modely majú plastové hadičky namiesto kvalitného silikónu alebo gumy. Tie jednoducho nevydržia tak dlho a manipulácia s nimi je ťažšia, sú tvrdé a nepoddajné.


Lacnejšie modely majú latexové manžety, ktoré sú menej elastické a musia sa zvyčajne zostrihnúť na priemer penisu. To samo o sebe je dosť veľká komplikácia a nie všetkým sa podarí z kužeľovitého tvaru manžety odstrihnúť správne veľký kus, aby výsledný priemer "sedel" na jeho penis. Iné produkty zase nemajú manžety, ale iba akési gélové vložky. Tie však neplnia tesniacu funkciu manžety!


Erekčný krúžok, ktorý tu máte zadarmo, si zvyčajne musíte kúpiť samostatne.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
5.5 cm
Celková dĺžka:
20 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Plast
Výrobca:
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Typ:
s balónikom
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Podobné produkty (3)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Podobné produkty (3)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Podobné produkty (3)