Bijoux Indiscrets Neutralizátor chuti Orálne potešenie - mäta- 12 ks

Stimulácia klitorisu a vagíny - Bijoux Indiscrets Neutralizátor chuti Orálne potešenie - mäta- 12 ks - e24757
Kód: e24757

Jedinečná pomôcka na orálny sex, ktorú musíte mať!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Bijoux Indiscrets Neutralizátor chuti Orálne potešenie - mäta- 12 ks

Chcete svojmu partnerovi dopriať nádherný orálny sex, ale chuť jeho intímnych partií vám nevonia a sprcha nepomáha? Alebo naopak ako muž chcete presvedčiť partnerku, že vaše intímne partie netúžia  po ničom inom ako po jej jazyku, ale ona napriek tomu odmieta?


Práve pre vás je určené toto mätového potešenie, ktoré celkom zmení váš prístup k orálnemu uspokojeniu! Tieto cukríky sú bez cukru s príjemnou chuťou mäty, ktoré stačí cucať chvíľku pred akciou, a tým neutralizovať prípadnú nepríjemnú chuť. Ak si však myslíte, že ide o obyčajný bonbón, nie je tomu tak! Tieto pastilky obsahujú mentolovú zložku, ktorú vy v ústach príliš nepocítite, ale partner áno! Stačí jazykom prechádzať po jeho citlivých partiách a mentol z vašich úst sa bude uvoľňovať na jeho citlivú kožu, čím ho dokonale pobláznite! A navyše - sú bez cukru!

Práve pre vás je určené toto mätového potešenie, ktoré celkom zmení váš prístup k orálnemu uspokojeniu! Tieto cukríky sú bez cukru s príjemnou chuťou mäty, ktoré stačí cucať chvíľku pred akciou, a tým neutralizovať prípadnú nepríjemnú chuť. Tieto pastilky obsahujú , ktorú vy v ústach príliš nepocítite, ale partner áno! Stačí jazykom prechádzať po jeho citlivých partiách a mentol z vašich úst sa bude uvoľňovať na jeho citlivú kožu, čím ho dokonale pobláznite!


Tieto cukríky sú vyrobené špeciálne na tento účel, naše testy s obyčajnými mentolovými cukríkmi potvrdili, že sa bežný bonbón s týmto produktom nedá porovnať. Toto jednoducho musíte skúsiť!

Tieto cukríky sú vyrobené špeciálne na tento účel, naše testy s obyčajnými mentolovými cukríkmi potvrdili, že sa bežný bonbón s týmto produktom nedá porovnať. Toto jednoducho musíte skúsiť!


Náš tip: Skúste počas orálneho sexu na stimulované miesto jemne fúknuť - mentol urobí svoje a partnera dovedie k šialenstvu!

Zloženie: sorbitol, xylitol,  menthol crystal,  peppermint flavor,  sucralose,  freshener, silicon dioxide, magnesium stearate,  sweeteners, Phenylalanine


Balenie obsahuje 12 kusov pastiliek.

Prečítajte si test bonbónov od našej blogerky!

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť