BASIC X náhubok silikónová kostička so škripcami

Náhubky - BASIC X náhubok silikónová kostička so škripcami - BSC00161
Kód: BSC00161

Náhubok v tvare kostičky a škripce na bradavky.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku BASIC X náhubok silikónová kostička so škripcami

Originálne náhubok v tvare kocky - ako pre psíka, stačí zadať povel!

Kostička je silikónová, pružná a mäkká. Pásik je z vnútornej strany semišový a je nastaviteľný na obvod 42 - 58 cm.

K náhubku sú pomocou retiazok pripevnené štipce na bradavky. Oba štipce majú konce obalené plastom a zároveň majú malú skrutku, ktorou si natavíte intenzitu tlaku podľa toho, či túžite po jemnom stlačení alebo rôznom stupni bolesti.

Materiál výrobku

Materiál

Obecne platí, že PVC je ľahké, odolné voči vode, alkoholu a olejom ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. K obecným vlastnostiam patria rýchla reakcia na teplo s vysokou tepelnou stabilitou.

PVC je syntetický materiál, vyskytujúci sa v erotickom priemysle v mäkkej aj pevnej forme. Všeobecne platí, že PVC je ľahké, odolné proti vode, alkoholu, olejom, ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. To z neho robí v súčasnosti najpoužívanejšiu plastickú hmotu. Pridaním zmäkčovadiel sa stáva PVC veľmi elastickým a je tým pravým riešením pre výrobu nafukovacích panien, vibrátorov a ďalších erotických pomôcok. PVC bohužiaľ tiež uvoľňuje pomerne značný zápach.

Údržba

PVC pomôcky čistíme teplou vodou a antibakteriálnym mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Čierna
Červená
Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Materiál:
Silikón
PVC
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Kov
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť