BASIC X Duo análne dildo čierne

Nasadzovacie penisy, strap-on - BASIC X Duo análne dildo čierne - BSC00012
Kód: BSC00012

Realistické dildo pre análnu aj vaginálnu stimuláciu.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku BASIC X Duo análne dildo čierne

Chcete si s partnerkou užiť tzv. Doublepenetration? Toto štíhle dildo vám vaše želanie splní. Má dva pružné krúžky, vďaka ktorým si ho partner pripevní na penis aj semenníky. Očko na penis poslúži zároveň ako erekčný krúžok. Partnerku je potom možné stimulovať naraz análne aj vaginálne. Dildo vyzerá úplne realisticky vrátane vytvarovaného žaluďa a žilkovania.


Očko na penis možno roztiahnuť až do priemeru cca 6,3 cm. Očko na semenníky sa vám bude tiež pohodlne navliekať, roztiahnete ho až do úctyhodného priemeru 12,5 cm.

Dildo je veľmi ohybné a má, vďaka silikónu, z ktorého je vyrobené, jemný povrch. Vďaka svojej úzkej špičke (cca 1 cm) a maximálnemu priemeru 3 cm je použitie dilda ľahké a príjemné pre každého, kto si chce dopriať toto potešenie.

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
1 cm
Maximálny priemer:
3 cm
Použiteľná dĺžka:
14 cm
Celková dĺžka:
15 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Pár
Erotogénna zóna:
Anál
Semenníky
Penis
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Žilnatý
Vlastnosť:
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť