Venušine guličky

Ak zvažujete obstaranie venušiných guličiek, budeme vás v tom veľmi podporovať. Okrem toho, že sú venušine guličky, po vibrátoroch všeobecne, druhou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, je dôležité je vnímať aj ako pomôcku zdravotnú. Ich prínosom je teda nielen slastný pocit z ich nosenia, ale aj efekt zdravotný.

Čítať viac
Cena a dostupnosť

Materiál


Výrobca
ďalšie (5)

Barva

Minimálny priemer

Maximálny priemer
Zobrazené 1–21 z 28
Odpovědi na časté dotazy

Áno, na e-shope Eros.sk aj na našich predajniach môžete platiť kartou. Pri vyplňovaní údajov v košíku stačí v kroku Doprava a platba zvoliť možnosť platby kartou. Kompletný zoznam možností platieb nájdete na stránke Platby.

Pozrite sa, kde sa vyberá platba kartou:

Ukážka výberu latby kartou

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Iba tie najnutnejšie pre vybavenie objednávky. Teda mená a priezviská a buď telefón, alebo e-mail. Ak chcete zaslať e-mailom potvrdenie objednávky, faktúru a návod, bude lepšie, keď zadáte i vašu e-mailovú adresu. Ak budeme zasielať na výdajné miesto Zásielkovňa, nepotrebujeme ani vašu adresu bydliska. Vaše osobné údaje chráníme akooko v hlave. Viac na stránke o ochrane osobných údajov.

Platbu pomocou PayPal aktuálne neumožňujeme. Môžete však u nás zaplatiť inými online platobnými metódami - ako je platba kartou online, alebo okamžitý online bankový prevod či Twisto. Ako možno na Eros.sk zaplatiť, nájdete na stránke Platby.