Bad Kitty

BDSM pomôcky Bad Kitty Zo sortimentu erotických pomôcok Bad Kitty sme pre vás vybrali hlavne obľúbené kúsky zo sveta BDSM pomôcok.Vynikajú kvalitou a dlhou použiteľnosťou, čím zhodnocujú vašu investíciu do spestrenia svojho sexuálneho života. Z erotických pomôcok Bad Kitty u nás nájdete predovšetkým putá, šimrátka, plácačky, rúbiky, masky či štipce na bradavky.Skrátka všetko potrebné na prevzatie moci nad partnerom, alebo vlastné podriadenie sa dominantnému partnerovi.
Neváhajte a vrhnite sa do výberu z ponuky Bad Kitty.

Cena a dostupnosť
Zobrazené 1–21 z 33
Odpovědi na časté dotazy

Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili pri objednaní a to vrátane platenia komfortne. Preto sú na Eros.sk k dispozícii rôzne možnosti platieb. Všetko o nich sa dozviete na stránke venovanej spôsobom platby.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.