Anal Fantasy Elite Análny pulzačný vibrátor s prísavkou

Pulzátory - Anal Fantasy Elite Análny pulzačný vibrátor s prísavkou - dc45568
Kód: dc45568

Vibrátor - pulzátor na diaľkové ovládanie nielen vibruje, ale predovšetkým simuluje kopulačné pohyby.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Anal Fantasy Elite Análny pulzačný vibrátor s prísavkou

Neobyčajný vibrátor, ktorý pulzuje, tzn. že má pohyblivú časť, ktorá simuluje kopulačný pohyby. Ďalej má silnú prísavku, ku ktorej môžete pulzátor prirobiť a mať pri jeho použití voľné ruky. Zhmotniť ďalšie erotické fantázie vám pomôže aj diaľkové ovládanie. A na záver - pulzátor možno aj zahriať, vďaka funkcii vyhrievania až na 40 st. celzia. Toľko funkcií uspokojí aj náročného užívateľa.

Pulzátor je v balení rozložený. Z širšej časti odoberte horné viečko a nasaďte pulzátor. Nástavec má vytvarovanú špičku a drážky. Jednotlivé funkcie sa spúšťajú dlhším (cca 3 sekundy) stlačením príslušného tlačidla. Pulzácia majú 8 módov a vibrácie 7 rôznych módov. Vibrácie aj pulzácie možno spustiť samostatne alebo obe funkcie naraz. Rozsah pohybov pri spustení pulzácie je cca 3,5 cm.

Pokiaľ chcete pulzátor ovládať pomocou diaľkového ovládača, je potrebné najprv zapnúť jednu z funkcií priamo na pulzátore.

Ak chcete použiť prísavku, pulzátor k nej priskrutkujte. Prísavka má malé nastaviteľné rameno, aby ste si mohli sami zvoliť uhol, v ktorom bude pulzátor pre vás pracovať.

Balenie obsahuje:

  • pulzačný vibrátor, USB kábel, diaľkový ovládač, přísavka
  • 1x Toy Cleaner (čistič erotických pomôcok - 29 ml)
  • 1x Moist Anal Lube (análny lubrikačný gél - 29 ml)
  • 1x Anal Eaze  Insertz (krém  pre jednoduchší análny sex v tube s aplikátorom, 10 ml)
  • 1 x  čierna nitrilová rukavica

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.6 cm
Maximálny priemer:
6.4 cm
Použiteľná dĺžka:
15.2 cm
Celková dĺžka:
30.5 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Skupina materiálov:
Silikón
Materiál:
Silikón + ABS
Vlastnosť:
Vibračné
Prirážanie
S prísavkou
Diaľkové ovládanie
Vyhrievanie
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť