Anais

Erotická bielizeň AnaisMáte radi exotiku a originalitu? Erotická bielizeň Anais má rozhodne netradičný a trochu aj exotický pôvod. Jej pôsobiskom je Juhoafrická republika.
V sortimente Anais nájdete sexy podprsenky, krásne korzety, zvodné erotické pančuchy aj nezbedné erotické nohavičky.
Charakteristika značky Anais by sa dala zhrnúť do troch slov: kvalita, luxus a zmyselnosť. Či už vyberáte erotickú bielizeň pre seba, alebo ako darček, s erotickou bielizňou Anais máte istotu, že sa v ňom bude každá žena bude cítiť žensky a sexy.

Cena a dostupnosť
Zobrazené 1–1 z 1
Odpovědi na časté dotazy

Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili pri objednaní a to vrátane platenia komfortne. Preto sú na Eros.sk k dispozícii rôzne možnosti platieb. Všetko o nich sa dozviete na stránke venovanej spôsobom platby.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Iba tie najnutnejšie pre vybavenie objednávky. Teda mená a priezviská a buď telefón, alebo e-mail. Ak chcete zaslať e-mailom potvrdenie objednávky, faktúru a návod, bude lepšie, keď zadáte i vašu e-mailovú adresu. Ak budeme zasielať na výdajné miesto Zásielkovňa, nepotrebujeme ani vašu adresu bydliska. Vaše osobné údaje chráníme akooko v hlave. Viac na stránke o ochrane osobných údajov.

Pripravte si, prosím, číslo objednávky. Urýchlite tým vybavenie svojej požiadavky. S dôverou sa na nás obráťte. Na telefónnom čísle 800 100 629 alebo na e-maile obchod@eros.sk sme pripravení vám pomôcť. Spoločne prídeme na to, čo sa stalo a dáme všetko do poriadku.

Platbu pomocou PayPal aktuálne neumožňujeme. Môžete však u nás zaplatiť inými online platobnými metódami - ako je platba kartou online, alebo okamžitý online bankový prevod či Twisto. Ako možno na Eros.sk zaplatiť, nájdete na stránke Platby.