ZALO Queen Pulsewave Vibrátor set - fialová

Tlakové stimulátory na klitoris - ZALO Queen Pulsewave Vibrátor set - fialová - F01561
Kód: F01561

Luxusný vibrátor s technológiou PulsWave™ a špeciálnym návlekom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku ZALO Queen Pulsewave Vibrátor set - fialová

Funkcie a premyslené detaily - to je to, čo robí z tohto produktu skutočnú kráľovnú medzi vibrátormi. Zoznámte sa s vibrátorom inšpirovaným starovekou egyptskou kultúrou.

ZALO, značka luxusných erotických výrobkov, predstavuje výrobok, ktorý je svojim vzhľadom a funkciami úplne jedinečný. Koľko funkcií tento výrobok má? Toľko, že už nemusíte mať doma niekoľko rôznych vibrátorov. Stačí vám Kráľovná, ktorá:

  • funguje ako vibrátor (vibruje jeho telo) - v 8 vibračných módoch
  • sploštená špička pulzuje (tepe) - až 75 x za sekundu, a to v 8 rôznych pulzačných módoch. Váš bod-G bude túto funkciu milovať!
  • po pridaní samostatného návleku funguje ako podtlakový stimulátor na klitoris.
  • má funkciu vyhrievania a to až na 42 st. Celzia. Funkcia vyhrievania funguje len samostatne - vibrátor nemožno zahriať pri spustených vibráciách.

Ako sa tento vibrátor premení v podtlakový stimulátor a ako to funguje?

Jednoducho. Špeciálny návlek zakončený "zobáčikom", ktorý je súčasťou balenia, navlečiete s použitím lubrikačného gélu na vodnej báze na vibrátor Queen. Dovnútra návleku alebo na hlavu vibrátora naneste trochu lubrikačného gélu, aby mohol byť návlek pohodlne na vibrátor nasadený.

Pozor - bez použitia lubrikačného gélu môžete návlek poškodiť! Aby ste nemuseli lubrikačný gél kupovať samostatne, k tomuto vibrátoru vám ho dáme zadarmo.

Potom už len spustíte pulzácie, silikónovým zobáčik nasmerujete na klitoris a vďaka vzniknutým podtlakovým vlnám zobáčik váš klitoris jemne nasaje, objíme a tlakovými pulzami ho masíruje. Vyskúšajte ho aj na bradavky!

Upozornenie: Vibrátor s nasadeným návlekom je len na vonkajšie použitie. Vibrátor s návlekom nezavádzajte dovnútra vagíny!

QUEEN má dva motory. Je vyrobená zo silikónu exkluzívnej kvality s povrchovou úpravou Softek ™ a je vybavená revolučnou elektromagnetickou technológiou PulsWave ™. Ďalšou známkou luxusu je rukoväť ozdobená kryštálom Swarovski.

Keď sa na vibrátor pozriete zblízka, neuvidíte žiadne ovládacie tlačidlá, ktoré by rušili celkový dizajn tohto krásneho výrobku. Je to preto, že ovládacie tlačidlá sú umiestnené pod silikónom v ohyboch zlatej špirály. Silikón stačí v danom mieste stlačiť. Tiež vyhrievanie spustíte tak, že vibrátor stlačíte v mieste loga - na sploštenej časti rukoväte.

Kráľovnú môžete ovládať nielen manuálne, ale aj pomocou mobilného telefónu vďaka ZALO REMOTE aplikácii, ktorú si do svojho zariadenia stiahnite napr. Na play.google.com/store. Vstavaný čip Bluetooth vo vibrátore má dosah až 6 metrov.

V balení nájdete vibrátor, návlek na vibrátor, USB magnetickú nabíjačku.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
3.5 cm
Použiteľná dĺžka:
14 cm
Celková dĺžka:
21.6 cm
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vyhrievanie
Podtlaková stimulácia
Diaľkové ovládanie
Špeciálny pohyb
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť