BOOM LuvPump Vacuum Master set 2v1

Vákuové pumpy - BOOM LuvPump Vacuum Master set 2v1 - BOM00050
Vákuové pumpy - BOOM LuvPump Vacuum Master set 2v1 - BOM00050
Vákuové pumpy - BOOM LuvPump Vacuum Master set 2v1 - BOM00050
Kód: BOM00050

Jedinečná pumpa s možnosťou výmeny koncového zvonu a to pri udržaní vákua v pôvodnom stave.
Celý popis
Skladom > 5 ks, Streda 3. 4. u vás

53.03 €
ks
bonus club + 5 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Popis výrobku BOOM LuvPump Vacuum Master set 2v1

Novinka! BOOM LuvPump Vacuum Master predstavuje revolučné riešenie vákuových púmp. V čom je ten fígeľ? Na konci silikónovej hadičky  je špeciálny ventil (samec), ktorý sa zacvakne do koncového zariadenia, akrylátového zvonu. Ten je vybavený konektorom (samica), ktorý aj po odpojení pumpy, respektíve hadice vie udržať vo zvone vákuum. Ako to teda vyzerá v praxi?


Aplikuje Vaccum na viacerých miestach súčasne!
Tento set obsahuje 2x menší zvon na bradavky a jeden veľký zvon na penis. Najprv pripojíte zvon na bradavky, aplikujete (napríklad na partnerku), odpojíte hadičku a vo zvone na bradavkách zostane vákuum zachované, následne zacvaknite hadičku do zvonu na penis a môžete ho použiť na penis.

Ušetríte peniaze
Kúpite si jednu pumpu či už na penis či vagínu a k nej si potom môžete už za zlomok ceny dokúpiť príslušenstvo. Napríklad malý zvon na klitoris, väčší na vagínu, ešte väčší na celé prsia, alebo drobné zvony na bradavky. Príslušenstiev  máme v ponuke skutočne veľa.


BOOM LuvPump Vacuum Master 2v1 je set, ktorý využije nielen muž, ale aj žena. Vákuová pumpa je vybavená presným manometrom a dvoma vákuovými prísavkami na bradavky alebo klitoris a vákuovým zvonom na penis.


Táto skvele spracovaná vákuová pumpa s ľahkým ovládaním je vhodná pre všetkých mužov, ktorí potrebujú pomocníka k zväčšeniu penisu, dosiahnutiu erekcie a tréningu stoporenia. Manometer vám navyše umožní presne kontrolovať dosiahnutý podtlak vo valci a vyvarovať sa tak do budúcna nepríjemných pocitov. Pumpa je ďalej vybavená jedným rýchlo- ventilom pre okamžité uvoľnenie podtlaku v pripojenom valci a bezpečnostným ventilom.


Vďaka dvom prísavkám na bradavky už táto pumpa nebude výlučným vlastníctvom muža, ale obľúbia si ju aj ženy.

V balení nájdete:

  • priehľadný valec so širokým okrajom; valec je z oboch strán opatrený meradlom v centimetroch a palcoch
  • silikónovú hadičku, ktorá prepojí valec (alebo prísavky) a pumpu s rukoväťou; hadička zabezpečuje plynulý a voľný priechod vzduchu pri vytváraní a znižovaní podtlaku; dĺžka hadičky - 30 cm
  • rukoväť, vďaka ktorej pumpu ľahko ovládate jednou rukou a pomocou ktorej ľahko vytvoríte vo valci podtlak presne podľa svojich potrieb; rukoväť je opatrená manometrom a vypúšťacou páčkou k rýchlemu uvoľneniu podtlaku vo valci (prísavkách) a bezpečnostným ventilom
  • 1 pár vákuových prísaviek s vnútorným priemerom 1,8 cm; prísavky môžete použiť na bradavky, ale aj na klitoris

K tomuto setu si môžete dokúpiť ďalšie príslušenstvo z radu BOOM LuvPump:

  • vákuové prísavky na bradavky / klitoris o priemere 1,5 cm, 2,45 cm a 3,05 cm
  • vákuové prísavky na prsia veľ. M a L
  • vagina sucker - zvon na vagínu
  • XXL valec na penis

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
5.5 cm
Celková dĺžka:
22.5 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Plast
Typ:
s pištoľou / piestom
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť