BOOM LuvPump Maximum vákuová pumpa kompletný set

Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump Maximum vákuová pumpa kompletný set - BOM00048
Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump Maximum vákuová pumpa kompletný set - BOM00048
Vákuové pumpy pre mužov - BOOM LuvPump Maximum vákuová pumpa kompletný set - BOM00048
Kód: BOM00048

Jedinečný set vákuovej pumpy, aplikačného kužeľu a štyroch erekčných krúžkov.
Celý popis
Skladom > 5 ks, Streda 3. 4. u vás

24.17 €
ks
bonus club + 2 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Popis výrobku BOOM LuvPump Maximum vákuová pumpa kompletný set

Novinka! BOOM LuvPump Maximum - set, ktorý obsahuje vákuovú pumpu s príslušenstvom a štyrmi silikónovými erekčnými krúžkami.


Táto skvele spracovaná vákuová pumpa s jednoduchým ovládaním a bohatým príslušenstvom je vhodná pre všetkých mužov, ktorí potrebujú pomocníka k zväčšeniu penisu, dosiahnutiu erekcie a tréningu stoporenia.


V balení nájdete:

  • priehľadný čierny valec; na jeho otvorený koniec je možné nasadiť špeciálny špicatý nástavec (aplikačný kužeľ) pre pohodlné pretiahnutie erekčného krúžku; valec je opatrený meradlom v centimetroch a palcoch; horný koniec valca je tvarovaný do špičky, čo jeho použiteľnú dĺžku predlžuje o 3 cm
  • silikónovú manžetu pre dokonalé utesnenie, ak nepotrebujete používať erekčný krúžok
  • silikónovú hadičku, ktorá prepojí valec a rukoväť; hadička zabezpečuje plynulý a voľný priechod vzduchu pri vytváraní a znižovaní podtlaku; dĺžka hadičky - 26 cm
    rukoväť, vďaka ktorej pumpu ľahko ovládate jednou rukou a pomocou ktorej ľahko vytvoríte vo valci podtlak presne podľa svojich potrieb; rukoväť je vybavená vypúšťacím ventilom na rýchle a bezpečné uvoľnenie podtlaku vo valci
  • 4 ks nevibráčných erekčných krúžkov s min. priemerom 1,5 cm, 1,8 cm, 2 cm a 2,2 cm; každý krúžok má po stranách očká pre ľahké uchopenie a roztiahnutie krúžku a jeho pretiahnutie cez valec alebo penis; krúžky sú dostatočne elastické

V čom je tento výrobok unikátny?
Tak predovšetkým, sada obsahuje takzvaný aplikačný kužeľ a sadu špeciálnych erekčných krúžkov s "ušami". K čomu je to dobré? K ľahkému a pohodlnému nasadeniu erekčného krúžku na penis. Kto totiž niekedy vákuovú pumpu používal, určite si spomenie, aká neľahká úloha môže byť, dostať erekčný krúžok na penis bez erekcie. Ide to veľmi, veľmi komplikovane. A práve tu sa uplatní aplikačný kužeľ. Namažete ho lubrikantom a krúžok cez neho nasuniete na spodnú časť pumpy, kde sa neskôr bude nachádzať koreň penisu.
Ako ste si možno všimli, priložené erekčné krúžky majú praktické "uši" pomocou ktorých jednak krúžok nasadíte na pumpu, ale hlavne tiež, po dosiahnutí erekcie, ľahko zhodíte z valca pumpy na koreň penisu. A máte nasadené! Tento systém je jedinečný a veľmi praktický, navyše za jedinečnú cenu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
5.5 cm
Použiteľná dĺžka:
20 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Plast
Typ:
s pištoľou / piestom
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť