Fifty Shades of Grey - vibračný krúžok Basic

Erekčné krúžky vibračné - Fifty Shades of Grey - vibračný krúžok Basic - 5763360000
Kód: 5763360000

Vibračný krúžok na penis poskytujúci veľmi príjemné spestrenie pre oboch partnerov. Zkúste niečo nové!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades of Grey - vibračný krúžok Basic

Trilógia päťdesiat odtieňov si získala čitateľov po celom svete. Erotické fantázie, ktoré sa môžu odohrávať dnes a denne vo vašom živote, si veľa párov chce splniť. Užite si túto možnosť a upustite fantázii s produktmi z originálnej kolekcie päťdesiat odtieňov!


Zdielaná radosť a intenzívnejšia stimulácia pre vás oboch prichádza v podobe tohto silikónového vibračného krúžku. Krúžok je veľmi kvalitne prevedený zo silikónu a ponúka hneď niekoľko funkcií v jednom produkte. Pomôže dlhšie udržať erekciu, skvalitní ju a oddiali mužský orgazmus, vďaka ľahkému priškrteniu, ktoré je úplne bezpečné.


Vibrácie zase budú pri sexuálnom styku stimulovať partnerku predovšetkým na klitorise, vibrácie sa však vďaka upevneniu na penise prenášajú aj do vagíny, získate teda reálny penis – vibrátor! Krúžok je vodotesný, mäkký na dotyk a dokonale elastický pre ozvláštnenie milovania, zlepšuje pocit a zintenzívni potešenie pre vás a vášho partnera.

Je teda možné krúžok použiť aj v sprche, vo vani či kdekoľvek, pre vodné radovánky. Pre napájanie slúži batéria 2x LR41, súčasťou balenia je celkom 6ks. Tento model disponuje výkonným vibračným motorom. Zapína sa veľmi jednoducho, k dispozícii je jedna rýchlosť vibrácií. Dokonalá stimulácia klitorisa a zároveň potešenie z priškrtenia penisu donesie partnerku na vrchol veľmi rýchlo.


Dodajte vášmu milovaniu novú dimenziu a vzrušenie. Súčasťou balenia je aj vrecúško pre úschovu krúžku, ktoré využijete vo chvíli, kedy krúžok práve nepoužívate. Vyskúšajte erotické dobrodružstvo podľa vašej fantázie alebo sa inšpirujte Anastáziou a jej pánom Greyom z trilógie Päťdesiat odtieňov.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
2.8 cm
Barva:
Šedá
Pohlavie:
Muž
Pár
Erotogénna zóna:
Penis
Semenníky
Napájanie:
LR41
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Ovládanie:
Na tele produktu
Povrch:
Hladký
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť