Womanizer 2GO masážny strojček - zeleno/ružový

Tlakové stimulátory na klitoris - Womanizer 2GO masážny strojček - zeleno/ružový - wom2go001
Kód: wom2go001

Špeciálny bezdotykový masážny strojček na klitoris v neobvyklom diskrétnom dizajne.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Womanizer 2GO masážny strojček - zeleno/ružový

Tak diskrétnu erotickú hračku ste ešte nemali. Womanizer 2GO je úplnou novinkou medzi masážnymi strojčekmi na klitoris, ktoré fungujú na princípe tlakových vĺn.


Čím je Womanizer 2GO tak výnimočný?


Jeho elegantný dizajn rúžu je priam fantastický. Tvarom naozaj pripomína väčší rúž a tým je jeho diskrétnosť zaručená. Nikto nespozná, že to v skutočnosti nie je rúž, že máte v kabelke alebo na nočnom stolíku svojho intímneho kamaráta. A naviac - viečko "rúžu" chráni strojček nielen pred zvedavými pohľadmi okolia. Je to veľmi hygienické riešenie - váš strojček je chránený pred poškodením a prípadným znečistením.

Jeho je priam fantastický. Tvarom naozaj pripomína väčší rúž a tým je jeho diskrétnosť zaručená. Nikto nespozná, že to v skutočnosti nie je rúž, že máte v kabelke alebo na nočnom stolíku svojho intímneho kamaráta. A naviac - viečko "rúžu" chráni strojček nielen pred zvedavými pohľadmi okolia. Je to veľmi hygienické riešenie - váš strojček je chránený pred poškodením a prípadným znečistením.


Ako Womanizer 2GO funguje?


Funguje bezdotykovo, rovnako ako ostatné masážne strojčeky tohto typu. Stimulácia neprebieha pomocou vibrácií, ale vďaka technológii Pleasure Air-Technolgie je klitoris plynule nasávaný otvorom v konci strojčeka a potom stimulovaný pulzujúcimi tlakovými vlnami. Doprajte si nový silný zážitok, ktorý bude korunovaný neskutočnými orgazmami.


Intenzita stimulácie môže byť nastavená v 6 úrovniach, od tej najnižšej až po najsilnejšiu. Vzhľadom na to, že tento systém pracuje takmer bez priameho kontaktu s klitorisom, nehrozí jeho nadmerná stimulácia.


Čo ďalšie môžete od Womanizer 2GO očakávať?

  • stimulačná hlava je vyrobená z hypoalergénneho lekárskeho silikónu
  • malé rozmery - 125 x 35 x 35 mm
  • veľmi tichý chod - len 42 dB
  • dobíjacie batérie - USB kábel je súčasťou balenia
  • doba chodu batérie na jedno nabitie - až 2 hodiny
  • doba nabíjania - 60 minút
  • automatické vypnutie strojčeka po 30 minútach chodu
  • 6 druhov intenzít podtlakových vĺn
  • v balení nájdete dva stimulačné nástavce - jeden v štandardnej veľkosti (veľ. otvoru 11x13 mm) a tiež stimulačný nástavec vo veľkosti XL (veľ. otvoru 17 x 23 mm); nástavce sú vymeniteľné a ľahko umývateľné
  • nízka váha - 130 g
  • vodotesnosť - IPX7 - výrobok sa dá použiť do hĺbky 1 metra
  • ovládanie jedným tlačidlom - tlačidlom na spodnej časti strojček zapnete aj vypnete a opakovanými stlačeniami nastavujete intenzitu stimulácie


Nenechajte si ujsť nekončiace potešenie a vzrušenie bez hraníc!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
12.5 cm
Barva:
Zelená
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Podtlaková stimulácia
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť