We-vibe Sensastion in Sync - párový vibrátor Sync a vibrátor Tango

Párové vibrátory - We-vibe Sensastion in Sync - párový vibrátor Sync a vibrátor Tango - 5897560000
Kód: 5897560000

Set párového vibrátoru We-Vibe Sync a minivibrátoru We-vibe Tango.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku We-vibe Sensastion in Sync - párový vibrátor Sync a vibrátor Tango

Užite si viac zábavy so skvelým setom červeného párového vibrátora We-Vibe Sync doplnený o biely minivibrátor We-Vibe Tango.

We-Vibe Tango

Minivibrátor We-Vibe Tango je najsilnejší vibrátor vo svojej kategórii. Je síce malý, ale napriek tomu veľmi účinný a s extrémnym výkonom. Má skosenú špičku, s ktorou zameriate obľúbené miesta veľmi presne a ich stimulácia tak bude ešte účinnejšia. Tichý chod je samozrejmosťou, použite ho preto kedykoľvek a kdekoľvek.


Je nabíjací a vodotesný. Na jedno nabitie vydrží až dve hodiny v prevádzke. Môžete si vybrať z 8 druhov vibračných režimov, ktoré sa ovládajú jedným tlačidlom. Povrch materiálu je PC ABS neobsahuje ftaláty ani latex. Jeho údržba je jednoduchá, pre jeho čistenie použite vodu a mydlo. Na jeho povrch používajte iba lubrikanty na báze vody.


Vibrátor Tango je skvelý sám o sebe. Pri súčasnom použití ďalších vašich erotických pomôcok bude ale ešte lepší!

Parametre vibrátora Tango

farba -  biela
dĺžka  - 90 mm, max. priemer - 20 mm
nabíjacia batéria - USB kábel je súčasťou balenia
materiál - kvalitný termoplast PC - ABS
vibrácie - 8 vibračných módov, ovládanie jedným tlačidlom
indikátor vybitej batérie
nabíjanie - 90 minút
výdrž - až 2 hodiny na jedno nabitie
český návod vo vnútri balenia

We-Vibe Sync

Nastaviteľné zovretie a prítlak
Iste, uvedomujeme si, že každý z nás je iný, a nie inak je to s ženským klinom. Predchádzajúce modely mali tú nevýhodu, že táto pomôcka v tvare písmena "C" sedela každému inak. Niekto by si prial dlhšiu vnútornú časť, niekto dlhšiu časť  určenú pre klitoris, skrátka "aby TAM dosiahol". No a výrobca to vyriešil brilantne. Pôvodnú pružnú strednú časť nahradil nastaviteľným kordom, alebo ak chcete kĺbom, pomocou ktorého si upravíte We-vibe Sync podľa anatómie vášho tela. Navyše si nastavíte aj rozpätie oboch ramien, takže vlastne dokážete "regulovať" prítlak vibrátora na bod G a na oblasť klitorisu. No nie je to príjemná inovácia?

Zaoblené tvary najnovšieho modelu We-vibe si vás získajú. Ako aj predchádzajúce modely stimuluje klitoris a G bod a v neposlednom rade penis partnera. Oproti starším modelom zvyšuje stabilitu, pohodlie a stimuláciu pre oboch partnerov. We-vibe si celosvetovo získal veľkú popularitu a je pravidelným pomocníkom v mnohých spálňach. Vďaka tomuto modelu získali muži aj ženy spoločnú hračku, ktorá teší oboch rovnako a to pri spoločnom milovaní! Prečo sa uspokojovať každý zvlášť, keď môžete mať úžasné vzrušenie spoločne! We-Vibe Sync je bezpečný a skutočne vodotesný.


Ovládanie vibrátora
- dvoma tlačidlami na vibrátory, jednoduché a funkčné
- diaľkovým ovládačom, ktorý má dosah zhruba do troch metrov
- tento model prináša unikátnu funkciu - či už ste v rovnakej miestnosti či na inom kontinente, jedno vás s partnerom bude spájať - We-vibe Sync. Túto verziu možno totiž ovládať mobilným telefónom s operačným systémom Android či novšími telefónmi od spoločnosti Apple. Predovšetkým si môžete vytvoriť svoj vlastný vibračný program! Párový vibrátor doteraz nebol nikdy variabilnejší!

We-Vibe Sync je najpokročilejší párový vibrátor, aký bol kedy vytvorený.

Funkcie We-vibe Sync:

  • 2 výkonné motory
  • 100% vodotesný, možno použiť v sprche či vani
  • kompatibilný s Apple a Android telefónmi
  • bezdrôtová technológia Bluetooth
  • vysoko kvalitný materiál - silikón
  • možnosť vytvorenia vlastného módu

K dispozícii je samozrejme nabíjacia základňa a štandardné bezdrôtové ovládanie rovnako ako u pôvodnej verzie We-vibe 4 PLUS. Získajte všetky výhody predchádzajúcej verzie s novými funkciami a dokonalým diaľkovým ovládaním!

Kompatibilita:
- iPhone
- Telefóny s OS Android verzie 4.4. a novšie


Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Červená
Biela
Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Penis
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Materiál:
Silikón
ABS plast
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť