VIVE Aki Purple - dobíjací vibrátor

Vibračné análne kolíky - VIVE Aki Purple - dobíjací vibrátor - VIVE002PUR
Kód: VIVE002PUR

Dobíjací vibrátor/kolík na vaginálne a análne hry z luxusnej kolekcie VIVE.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku VIVE Aki Purple - dobíjací vibrátor

Vibrátor a kolík AKI v jednom od Vive je skvelou voľbou pokiaľ vás láka vaginálne a análne dráždenie, pre ktoré je AKI ako stvorený. Pomôcka rozhodne zaujme aj po vizuálnej stránke pretože sa jedná o luxusný vibračný kolík.


Vibrátor AKI sa ovláda manuálne, priamo na pomôcke. Tlačidlom na hlavici sa dá nastaviť rýchlosť  aj frekvencia vibrácií a to prostredníctvom tlačidiel (+) a (-), ktoré vás prevedú desiatimi prednastavenými vibračnými módmi.  Tento model mimo iného zahrňuje Climax funkciu, ktorá dovoľuje pri podržaní (+) tlačidla okamžitý skok na najvyššie nastavenie. Batéria vydrží 50 minút. Jej plné nabitie trvá 130 minút cez USB kábel. USB konektor je zakrytý vodotesnou krytkou. Batériu poháňa silný motor, ktorý má výkon až 6500 otáčok za minútu ale aj napriek tomu je veľmi tichý (60 db).


AKI je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu. Tento materiál je pevný, ale zároveň ohybný. Výrobok je vodotesný takže sa nemusíte obávať si ho vziať so sebou do vody (sprcha, vaňa, vírivka, bazén).

Na čistenie používajte antibakteriálne mydlo s vodou či špeciálny čistiaci prípravok na pomôcky.

Používajte lubrikačné gély iba na vodnej báze.   

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
4.8 cm
Celková dĺžka:
17.5 cm
Barva:
Fialová
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť