Vibe Therapy - Fascinate - venušine guličky - čierna

Venušine guličky - Vibe Therapy - Fascinate - venušine guličky - čierna - E21921
Kód: E21921

Elegantné venušine guličky s príjemným hebkým silikónovým povrchom pre ešte príjemnejšie chvíľky.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (4)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Vibe Therapy - Fascinate - venušine guličky - čierna

Venušine guličky Vibe Therapy sú vyrobené z čistého lekárskeho silikónu a sú plne zaliate, takže nehrozí nebezpečné zatečenie tekutiny alebo prichytenie baktérií. Povrch majú z väčšej časti tvorený jemným silikónom. Ale sú na 4 miestach spevnené ABS plastom.  Spojenie guličiek je veľmi mäkké a poddajné. Vyťahovacia šnúrka sa dobre ukladá do nohavičiek aj dobre drží. 


Guličky majú vo vnútri závažia, ktoré sa s každým pohybom rozvibrujú.  Vaginálne vzrušivé ženy vnímajú pohyb týchto guličiek vo vnútri tela ako príjemný a vzrušujúci pocit, ktorý mnoho žien dokáže doviesť k orgazmu. Vedľajší a ešte zaujímavejší efekt Venušiných guličiek je podvedomé ale aj vedomé sťahovanie pošvových svalov, čím sa spevňuje panvové dno, zlepšuje sa držanie postavy a znižujú sa ľahšie formy popôrodných inkontinencií.  Takéto cvičenie má vplyv aj na zvýšenie prežívania pri orgazme. Trénované pošvové svaly ocení aj váš partner pri milovaní, kedy ho vaše sťahy dovedú na vrchol rýchlejšie a intenzívnejšie.


Balenie obsahuje: Venušine guličky, hygienické vrecúško pre bezpečné uloženie.

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.6 cm
Použiteľná dĺžka:
11 cm
:
80
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (4)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (4)
Podobné produkty (1)