Vákuová pumpa The Perfect Pump

Vákuové pumpy pre mužov - Vákuová pumpa The Perfect Pump - dc50136
Kód: dc50136

Vákuová pumpa na zlepšenie erekcie s rôznými manžetami
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Vákuová pumpa The Perfect Pump

Výkonná podtlaková pumpa na penis s tromi tesniacimi manžetami

Výnimočnosťou tejto pumpy je páková výkonná výveva, ktorá má síce poistný ventil, ale dokáže urobiť väčší podtlak ako stláčací balónik. Na valci je mierka, ale vákuová pumpa nie je primárne určená na predĺženie, ale na tréning krvných teliesok a zlepšenie erekcie.  Zväčšenie penisu môže nastať práve v rámci zväčšovania krvných teliesok.

Princíp: Znížením atmosferického tlaku v okolí penisu sa zvyšuje tlak krvy v toporivých telieskách a tým sa radikálne zvyšuje erekcia. Vákuové pumpy sú vhodné na tréning erekcie i pri jej väčšej poruche. V takom prípade sa odporúča kombinovať vákuovú pumpu s erekčným krúžkom. Použitie podtlakovej pumpy sa odporúča už v dobe, keď sa ešte porucha erekcie objavuje len zriedkavo.

Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Materiál výrobku

Materiál

Obecne platí, že PVC je ľahké, odolné voči vode, alkoholu a olejom ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. K obecným vlastnostiam patria rýchla reakcia na teplo s vysokou tepelnou stabilitou.

PVC je syntetický materiál, vyskytujúci sa v erotickom priemysle v mäkkej aj pevnej forme. Všeobecne platí, že PVC je ľahké, odolné proti vode, alkoholu, olejom, ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. To z neho robí v súčasnosti najpoužívanejšiu plastickú hmotu. Pridaním zmäkčovadiel sa stáva PVC veľmi elastickým a je tým pravým riešením pre výrobu nafukovacích panien, vibrátorov a ďalších erotických pomôcok. PVC bohužiaľ tiež uvoľňuje pomerne značný zápach.

Údržba

PVC pomôcky čistíme teplou vodou a antibakteriálnym mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Maximálny priemer:
5 cm
Celková dĺžka:
19.5 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Materiál:
ABS plast
PVC
Skupina materiálov:
Plast
Typ:
s pištoľou / piestom
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť