Vákuové pumpy

Vákuové pumpy môžu využívať muži i ženy. Princíp je prakticky rovnaký. Z misky alebo valca sa podtlakovou pumpou odsaje vzduch, dôjde k prisatiu na pohlavný orgán, ktorý sa lepšie prekrví a zväčší sa.

Čítať viac
Cena a dostupnosť

Erotogénna zóna




Pohlavie

Barva
Zobrazené 1–21 z 90
Odpovědi na časté dotazy

Ak sa vám v e-mailoch nedarí nájsť podklady pre platbu, odporúčame nahliadnuť aj do zložky "SPAM" vo vašom e-mailovom programe, alebo webovom mailovom rozhraní.

Pokiaľ ani tam nenájdete e-mail od nás, bez váhania nás kontaktujte na 800 100 629, alebo prostredníctvom e-mailu obchod@eros.sk. Radi vám pomôžeme a údaje pre platbu nadiktujeme, alebo pošleme.

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.

Áno, na e-shope Eros.sk aj na našich predajniach môžete platiť kartou. Pri vyplňovaní údajov v košíku stačí v kroku Doprava a platba zvoliť možnosť platby kartou. Kompletný zoznam možností platieb nájdete na stránke Platby.

Pozrite sa, kde sa vyberá platba kartou:

Ukážka výberu latby kartou

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Chápeme, že čakanie nie je nikdy príjemné. My vás nenecháme čakať dlho. Ak ste objednali tovar skladom, na svoju novú erotickú pomôcku sa môžete tešiť zvyčajne už do 48 hodín. Objednávky prijaté do 12 hodín, (do 12-stej hodiny) odovzdávame doprave ešte v ten istý deň.

Vyberte si svoju novú erotickú pomocku práve teraz!