Svakom Keri Vibrátor na klitoris a bod G fialový

Vibrátory na G-bod - Svakom Keri Vibrátor na klitoris a bod G fialový - rmb6540
Kód: rmb6540

Prevratná novinka medzi vibrátormi na klitoris a bod G.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Svakom Keri Vibrátor na klitoris a bod G fialový

Zoznámte sa s výrobkami značky Svakom – luxusnej medzinárodnej značky erotických pomôcok navrhnutých v spojených štátoch amerických. Vysoko kvalitné výrobky úžasných tvarov a rôznych štýlov sú vybavené špeciálnou dobíjacou technológiou, ktorá je priateľská k životnému prostrediu.  Doba nabíjania je veľmi krátka, cca 1,5 hodiny. Vibrátory z tejto rady majú veľmi výkonné a pritom neuveriteľne tiché motory. Výrobky Svakom sú veľmi inovatívne a vychádzajú z požiadaviek moderného životného štýlu. Snúbi sa v nich starostlivosť venovaná dizajnu, výskumu a vývoju erotických pomôcok. 


Luxusný vibrátor Keri je prevratná novinka v kategórii vibrátorov na klitoris a bod G. jeho dizajn je úplne originálny. Keri je super silný vibrátor neobyčajného, štíhleho tvaru – jeho špička do oblúku kopíruje tvar prstu. Povrch zo silikónu najvyššej kvality a nerezová oceľ, to je záruka vzhľadu tej najvyššej kvality.


Ďalšou úžasnou novinkou je, že nevibruje celý vibrátor, ale iba jeho horná časť. Vibrácie sa preto zameriavajú na klitoris alebo na bod G. Necítite tak žiadne vibrácie v dlani, ale iba tam, kde je vám to príjemné.


Vibrátor je vodotesný, skvelé chvíle si tak môžete užiť aj v sprche alebo vo vani. Vy si ľahnite do vane a Keri už vykoná všetko ostatné. Bude sa nežne dotýkať vašej kože a vy svojim vzrušením rozochvejete vodnú hladinu.


Vibrátor sa ovláda iba  jedným tlačidlom. Zvoľte jeden z piatich vibračných módov a piatich intenzít vibrácií. Silné vibrácie, veľmi tichý chod, fascinujúci tvar. Keri nie je len vibrátor, Keri je umenie.

 

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
2.5 cm
Maximálny priemer:
3 cm
Celková dĺžka:
17 cm
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)