Svakom Emma Mini masážna hlavica červená

Masážne hlavice - Svakom Emma Mini masážna hlavica červená - rmb6535
Masážne hlavice - Svakom Emma Mini masážna hlavica červená - rmb6535
Kód: rmb6535

Silná masážna hlavica menších rozmerov.
Celý popis

Farebné alternatívy
Skladom 3 ks, Utorok 23. 4. u vás

46.09 €
ks
bonus club + 5 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (2)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Svakom Emma Mini masážna hlavica červená

Zoznámte sa s výrobkami značky Svakom – luxusnou medzinárodnou značkou erotických pomôcok navrhnutých v USA. Vysoko kvalitné výrobky úžasných tvarov a rôznych štýlov sú vybavené špeciálnou dobíjacou technológiou, ktorá je priateľská k životnému prostrediu.  Doba nabíjania je veľmi krátka, cca 1,5 hodiny. Vibrátory z tejto rady majú veľmi výkonné a pritom neuveriteľne tiché motory. Výrobky Svakom sú veľmi inovatívne a vychádzajú z požiadaviek moderného životného štýlu. Snúbi sa v nich starostlivosť venovaná dizajnu, výskumu a vývoju erotických pomôcok. 


Mini Emma je masážna hlavica menších rozmerov. Je určená pre tých, ktorí preferujú menšie rozmery masážnych hlavíc, no i napriek tomu chcú výrobok so silným výkonom. Vibračná hlava je veľmi flexibilná, môžete ju ohýbať a zvoliť taký uhol, ktorý potrebujete. S jej pomocou môžete masírovať a stimulovať najrôznejšie časti tela.


Hlavica je vodotesná, skvelé chvíle si tak môžete užiť aj v sprche alebo vo vani. Vy si ľahnite  do vane a Emma už vykoná ostatné. Bude sa dotýkať vašej kože a svojim vzrušením rozochvejete hladinu vody.


Skúste s ňou relaxačnú masáž alebo intímne potešenie. Nič už nebude rovnaké ako predtým. Pekne sa uvoľnite a ďalšiu prácu prenechajte tejto vibračnej hlavici. Emma je síce mini, ale extáza, do ktorej vás vynesie, bude úplne iných rozmerov.


Hlavica má jednoduché ovládanie, ktorým si volíte jeden z vibračných módov. Rovnako ako ostatné výrobky z tejto značky je vybavená inteligentným režimom fungovania, ktorý napodobní celý proces vašich intímnych chvíľ od hanblivej predohry cez sexy dráždenie až po vyvrcholenie.


Tichá, dobíjacia, výkonná. Mini Emma bude pre svoje kvality iste vhodným spoločníkom na cestách.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.8 cm
Celková dĺžka:
16.5 cm
Barva:
Červená
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vodotesný
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (2)
Podobné produkty (1)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (2)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (2)
Podobné produkty (1)