Svakom Echo stimulátor na klitoris ružový

Vibrátory na klitoris - Svakom Echo stimulátor na klitoris ružový - rmb6552
Kód: rmb6552

Vibrátor na klitoris - zažite chvíle luxusu a vášne.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Svakom Echo stimulátor na klitoris ružový

Zoznámte sa s výrobkami značky Svakom – luxusnou medzinárodnou značkou erotických pomôcok navrhnutých v USA. Vysoko kvalitné výrobky úžasných tvarov a rôznych štýlov sú vybavené špeciálnou dobíjacou technológiou, ktorá je priateľská k životnému prostrediu.  Doba nabíjania je veľmi krátka, cca 1,5 hodiny. Vibrátory z tejto rady majú veľmi výkonné a pritom neuveriteľne tiché motory. Výrobky Svakom sú veľmi inovatívne a vychádzajú z požiadaviek moderného životného štýlu. Snúbi sa v nich starostlivosť venovaná dizajnu, výskumu a vývoju erotických pomôcok. 


Dobíjací vibrátor na klitoris Echo vďaka svojmu dokonalému zakriveniu perfektne padne do dlane. Malá veľkosť, hodvábny povrch, fantastický tvar a jednoduché ovládanie – to všetko vám umožní zažiť a vychutnať si najsilnejšie erotické potešenie a  skvelý orgazmus.


Výkonná batéria na jedno nabitie udrží vibrátor v chode až jednu hodinu. V ruke budete cítiť iba vibrácie, nie však váhu vibrátora. Tá je veľmi nízka - 38 gramov. Je vodeodolný, to znamená že ho môžete umyť pod tečúcou vodou.

Vibrátor má jednoduché ovládanie  dvoma tlačidlami a taktiež veľmi tichý chod. Nikto si nevšimne, že ho práve používate.

Echo – váš nový spoločník.  Malý veľkosťou, ale veľký výkonom.

Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Celková dĺžka:
8.8 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Materiál:
ABS plast
Skupina materiálov:
Plast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť