Stinger I - vibračný návlek na penis

Návleky na penis - Stinger I - vibračný návlek na penis - shmSHT224SKN
Kód: shmSHT224SKN

Vibračný návlek na penis - potešenie pre oboch partnerov.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Stinger I - vibračný návlek na penis

Skvelý netradičný vibračný návlek na penis, ktorý prinesie potešenie obom partnerom.


Návlek je vyrobený z kvalitného pružného silikónu a dopomáha k pevnejšej erekcii. Vďaka štyrom úzkym prúžkom neobopína celý penis, ako iné návleky. Prispôsobí sa rôznym veľkostiam penisov - priemer jednotlivých krúžkov je medzi 2 - 3,5 cm. navyše má návlek špeciálne očko, vďaka ktorému návlek drží na svojom mieste tým, že toto očko prezlečiete cez semenníky.


Do špeciálneho otvoru na návleku sa vkladá malá vibračná patróna, ktorá funguje na 3 batérie LR44 (sú súčasťou balenia). Pred použitím priestor pre batérie otvorte a odstráňte malý papierový krúžok, ktorý je umiestnený na krajnej batérii (pozor - papier, ktorý je vložený po obvode priestoru pre batérie neodstraňujte!). Vibračná patróna sa ovláda jedným tlačidlom, ktorým vibrátor nielen zapnete a vypnete, ale aj každým jeho ďalším stlačením meníte vibračné módy, ktorých máte na výber celkovo 10. Na otvore pre vibračnú patrónu sú navyše z vonkajšej časti malé výstupky na dráždenie klitorisu, čo iste ocení vaša partnerka.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
2 cm
Maximálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
13 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Semenníky
Napájanie:
LR44
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť