Spunky Bunny dobíjací vibrátor na klitoris - fialový

Vibrátory na klitoris - Spunky Bunny dobíjací vibrátor na klitoris - fialový - BU-0203
Kód: BU-0203

Špičkový vibrátor netradičného prevedenia na prst, jedinečná kvalita materiálu, 5 vibrácií.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Spunky Bunny dobíjací vibrátor na klitoris - fialový

Tento exkluzívny vibrátor poteší príjemným vzhľadom v podobe zajačika a mimoriadne kvalitným a zároveň originálnym prevedením na prst. Chváli sa dobíjacím akumulátorom a materiálom, je zo 100% silikónu. Máte úplnú záruku, že výrobok je bez škodlivých ftalátov. Údržba je veľmi jednoduchá, pretože tento materiál môžete čistiť bežnými antibakteriálnymi mydlami a navyše, výrobok je vodeodolný, bez problému ho teda opláchnete pod prúdom teplej vody. Disponuje 5 vibračnými a pulzačnými módmi. Je pri prevádzke veľmi tichý, takže vás nebude rušiť pri vašom potešení. V kategórii mini-vibrátorov a vibrátorov na klitoris s dobíjacím akumulátorom jednoducho nemá aktuálne konkurenta.


Tento vibrátor na prst je perfektná hračka, ktorá ozvláštni vaše milovanie. Môžete ho použiť pre autoerotiku, ale rovnako tak príjemný bude pri predohre s partnerom pre stimuláciu vášho klitorisu. Výrobok je úžasne kompaktný, perfektne sa ovláda.


Už žiadne drahé batérie do minivibrátorom, k dispozícii je integrovaný akumulátor - žiadne ďalšie investície do stále dochádzajúcich bateriek. Spunky Bunny môžete používať kedy chcete, vydrží v kuse fungovať viac ako 2 hodiny. Nabíjací proces je potom dvojhodinový.


Zajačik je dodávaný s USB nabíjacím káblom a cestovným saténovým vrecúškom značky Ohhh Bunny pre bezpečné uloženie.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
4 cm
Celková dĺžka:
9 cm
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť