SHUNGA - masážna sviečka s vôňou vanilky 170 ml

Masážne sviečky - SHUNGA - masážna sviečka s vôňou vanilky 170 ml - v274501
Kód: v274501

Luxusná masážna sviečka s vôňou vanilky.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku SHUNGA - masážna sviečka s vôňou vanilky 170 ml

Vanilku poznáme predovšetkým z kuchyne, ako veľmi aromatické korenie. Dajte jej šancu aj v spálni a rovnako úžasne voňavá môže byť aj vaša pokožka, ak vás partner namasíruje rozohriatym voskom tejto luxusnej masážnej sviečky. Zavrite oči a nechajte sa unášať fantáziou naplnenou vášňou, pri ktorej si počas zmyselnej erotickej masáže užijete túto nenahraditeľnú vôňu. Táto masážna sviečka je vyrobená zo 100% prírodných olejov. Rozohriaty olej je na dotyk vlažný, neupcháva póry a pokožku zanecháva jemnú a hladkú.

 
Masáž teplým voskom tejto sviečky nie je zložitá. Aj keď sa jedná o sviečku, je vyrobená špeciálne pre masáž pokožky a pri správnom použití sa nemusíte obávať toho, že svojmu partnerovi ublížite. Sviečku zapáľte a počkajte cca 20 minút, kým sa vosk nezohreje. Uhaste plameň, rozpustený vosk si nalejte do dlaní a jemne potierajte a masírujte telo partnera. Oddajte sa vôňam, dotykom a vášni.


Majte na pamäti, že aj keď rozohriaty vosk nie je horúci, stále sa jedná o sviečku. Knôt sviečky udržujte krátky. Zapálenú sviečku majte na nehorľavom povrchu. Obal, v ktorom je sviečka umiestnená, môže byť, ak sviečka horí, teplý. Horiacu sviečku nenechávajte bez dozoru a udržujte ju mimo dosahu detí a zvierat. Nepoužívajte výrobok, ak máte alergiu na ktorúkoľvek jeho zložku. Pokiaľ dôjde k podráždeniu pokožky, prestaňte sviečku používať.

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť