Masážne oleje a sviečky

Radi by ste vytvorili romantickú atmosféru a vášnivý večer naštartovali romantickou masážou? Masážne oleje a sviečky sú ideálnymi a najvyhľadávanejšími pomocníkmi pre erotickú predohru. Jemné kĺzavé dotyky teplých rúk, romantická atmosféra a príjemná vôňa vás dokáže oba dokonale pripraviť na noc plnú vášní.

Čítať viac
Cena a dostupnosť


Výrobca
ďalšie (9)
Zobrazené 1–21 z 53
Odpovědi na časté dotazy

Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili pri objednaní a to vrátane platenia komfortne. Preto sú na Eros.sk k dispozícii rôzne možnosti platieb. Všetko o nich sa dozviete na stránke venovanej spôsobom platby.

Áno, na e-shope Eros.sk aj na našich predajniach môžete platiť kartou. Pri vyplňovaní údajov v košíku stačí v kroku Doprava a platba zvoliť možnosť platby kartou. Kompletný zoznam možností platieb nájdete na stránke Platby.

Pozrite sa, kde sa vyberá platba kartou:

Ukážka výberu latby kartou

Iba tie najnutnejšie pre vybavenie objednávky. Teda mená a priezviská a buď telefón, alebo e-mail. Ak chcete zaslať e-mailom potvrdenie objednávky, faktúru a návod, bude lepšie, keď zadáte i vašu e-mailovú adresu. Ak budeme zasielať na výdajné miesto Zásielkovňa, nepotrebujeme ani vašu adresu bydliska. Vaše osobné údaje chráníme akooko v hlave. Viac na stránke o ochrane osobných údajov.