Ouch! Gag Ball Priedušný nástroj na zapchatie úst - fialový

Náhubky - Ouch! Gag Ball Priedušný nástroj na zapchatie úst - fialový - shmOU047PUR
Kód: shmOU047PUR

Kvalitný a bezpečný náhubok, cez ktorý sa dá ľahko dýchať.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Ouch! Gag Ball Priedušný nástroj na zapchatie úst - fialový

Objavte nový spôsob hier s partnerom bez toho, aby ste povedali jediné slovo! Nástroj na zapchatie úst je špeciálna pomôcka pre SM praktiky, ktorá bude dokonale kontrolovať jedného z partnerov, aby nemohol povedať behom vašich erotických hier ani jedno slovo. Vydajte sa partnerovi na milosť!


Zažite nové dobrodružstvo v podobe SM praktík. Tieto praktiky si ľudia často spájajú s bolesťou, ale mučenie môže byť aj veľmi nežné. Obmedzením pohybu, zakrytím očí alebo použitím tohto produktu sa dostavia do strehu ostatné zmysly o poznanie intenzívnejšie a vďaka tomu budú aj vaše sexuálne prežívanie omnoho hlbšie.

Zažite nové dobrodružstvo v podobe SM praktík. Tieto praktiky si ľudia často spájajú s bolesťou, ale mučenie môže byť aj veľmi nežné. Obmedzením pohybu, zakrytím očí alebo použitím tohto produktu sa dostavia do strehu ostatné zmysly o poznanie intenzívnejšie a vďaka tomu budú aj vaše


Súčasťou nástroja je kožený pásik na pripnutie, ktorý je nastaviteľný (10 otvorov) a univerzálna mäkká gulička, ktorá sa vloží spútanému do úst. Gulička je opatrená bezpečnostným otvorom v podobe dierky, ktorou je možné prijímať dostatok vzduchu – tento nástroj na zapchatie úst je maximálne bezpečný.


Doprajte si zaujímavé hry s týmto produktom! Váš partner bude musieť prijímať vaše prejavy lásky bez slov. len na vás záleží, či budú k nezneseniu krásne alebo vzrušujúco bolestivé!

Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
4 cm
Použiteľná dĺžka:
62 cm
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Materiál:
ABS plast
Skupina materiálov:
Plast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť