Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Vibrátor tmavo ružový

Vibrátory na klitoris - Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Vibrátor tmavo ružový - NT-ML-003-hp
Kód: NT-ML-003-hp

Vibrátor nie len na klitoris, neobvyklého tvaru a s dotykovým senzorom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Vibrátor tmavo ružový

Zoznámte sa s dokonalosťou - s výrobkami značky Nomi Tang, ktoré v rokoch 2010, 2014 a 2016 získali najprestížnejšie svetové ocenenie za dizajn alebo v kategórii vynikajúci produkt.
Výrobky značky Nomi Tang sú vysoko kvalitné produkty, ktoré spĺňajú všetky požiadavky súčasného spotrebiteľa. Bezpečnosť pri používaní, skvelý dizajn, ergonomické tvary, neustály vývoj, snaha o dokonalosť - to všetko je zárukou vysokej kvality. Vyskúšajte ich a uvidíte, že sa tieto výrobky stanú vaším  spoločníkom.

Tento vibrátor z rady Better than Chocolate je naozaj lepší ako čokoláda! Môže sa pochváliť ocenením Red Dot Design Award 2010 Winner.


Rad Better than Chocolate 2 má dobíjaciu batériu, ešte jemnejší silikónový povrch, menšie rozmery a vibrátory sú vodotesné až do hĺbky 1 metra.


Vibrátor je veľmi univerzálny. Použiť ho môžete na vzrušujúcu masáž bradaviek, jemnú predohru alebo stimuláciu klitorisu, ktorá prerastie v búrlivé vyvrcholenie. Vďaka svojmu tvaru, ktorý vám krásne padne do ruky, je teda predurčený pre vonkajšiu stimuláciu a masáž.


Päť silných vibračných vzorcov sa ovláda posúvaním prsta nahor alebo nadol po dotykovom senzore - to je vibrátor Better than Chocolate 2. Doprajte si útek od reality do sveta vášne a zmyselných zážitkov. Vďaka dotykovému senzoru je výber sily vibrácií citlivejší, ľahko nastaviteľný a môžete si s vibráciami pohrávať tak, ako vám to je príjemné.

Prečo ho ešte nemáte?

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
4.2 cm
Maximálny priemer:
4.7 cm
Celková dĺžka:
8.5 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť