Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition

Elektro sex - Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition - my46872
Elektro sex - Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition - my46872
Elektro sex - Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition - my46872
Elektro sex - Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition - my46872
Kód: my46872

Vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístroji kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu.
Celý popis
Skladom 2 ks, Nedeľa 28. 4. u vás

119.75 €
ks
bonus club + 12 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Mystim Sizzling Simon Vibrátor s elektrostimuláciou - Black Edition

Vaše doteraz nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnými. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístroji kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiaducich káblov. Tento prelomový vynález vie vibrovať, pulzovať a rozochveje vás tak, že nebudete chcieť, aby s unikátnou kombináciou týchto troch činností prestal.

Tajomstvom neslýchaného úspechu čierného vibrátora Simon sú dva vibrujúce motory s 8 programami, ďalej ponúka 5 druhov stimulácie a tiež tréningový program pre svaly panvovej oblasti.

Vibrácie


Vibrátor Sizzling Simonse je výnimočný dvoma motormi, ktoré zabezpečujú vibrácie po celej dĺžke vibrátora. Spolupráca ôsmych programov a piatich úrovní intenzity radou rozmanitých spôsobov provokuje, dráždi a spôsobuje extázu.

E- stimulácia

Každý z piatich elektrických programov umožňujúcich elektrickú stimuláciu je nastavený tak, aby prinášal nové pocity, z ktorých vás bude vzrušujúco mraziť. Vyberáte pritom medzi 10 rôznymi stupňami intenzity. Vďaka vodivému povrchu revolučného vibrátora ťahajúcemu sa po celej jeho dĺžke je stimulácia tak jemná a zároveň silná, ako je len možné.
 

Panvový tréning


Ako sa zdá, 8 vibrácií a 5 variant stimulácie neboli pre Simon dostatočné. Preto ponúka taktiež tréningový program zameraný na preťaženie svalov panvovej časti, ktorá preukázateľne zvyšuje schopnosť žien dosiahnuť orgazmus.

Ako sa zdá, 8 vibrácií a 5 variant stimulácie neboli pre Simon dostatočné. Preto


Lákavú trojicu Simonových funkcií jednoducho ovládate pomocou tlačidiel na rukoväti. Kedykoľvek si prajete, môžete zapnúť program stimulácie a vibrácie súčasne alebo sa nechať rozmaznávať iba jedným z nich.

Lákavú trojicu Simonových funkcií jednoducho ovládate pomocou tlačidiel na rukoväti. Kedykoľvek si prajete, môžete zapnúť program stimulácie a vibrácie súčasne alebo sa nechať rozmaznávať iba jedným z nich.


Vibrátor Sizzling Simon je vodotesný, vyrobený z lekárskeho, vysoko kvalitného platinového silikónu. Preto je nie len veľmi hygienický, ale tiež je jednoduchý na údržbu. Stačí ho umyť vodou a tekutým mydlom. Vibrátor je 100% vodotesný, ale nie je určený na vodné radovánky.

Ďalšou z predností  tohto  unikátneho sexuálneho pomocníka je jeho lithium-iontová batéria, ktorá sa jednoducho nabíja cez magnetickú nabíjačku v podobe USB kábla. Tá je samozrejme súčasťou balenia. Aj keď plne nabitý vibrátor využívate na plné obrátky teda kombinujete elektrickú stimuláciu a vibrácie, než začne jeho účinnosť klesať, vydrží vás uspokojovať najmenej tri hodiny.

A aké sú Simonove miery? Jeho hladké silikónové telo je 27 cm dlhé a jeho maximálny priemer je 4 cm. Súčasťou balenia je štýlové a veľmi praktické puzdro.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.2 cm
Maximálny priemer:
4 cm
Použiteľná dĺžka:
13.5 cm
Celková dĺžka:
27 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Ovládanie:
Na tele produktu
Povrch:
Vrúbkovaný
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Elektrosex pulzy
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť