Mystim Elektro sex - Tickleberry Finn Dilatátor

Elektro sex - Mystim Elektro sex - Tickleberry Finn Dilatátor - my46195
Kód: my46195

Úplne špeciálna stimulácia penisu elektro impulzmi, priemer 8 mm.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Mystim Elektro sex - Tickleberry Finn Dilatátor

Dlhý a tenký dilatátor značky Mystim je ideálny pre nezvyklú stimuláciu penisu – dráždenie a rozťahovanie močovej trubice v spojení s elektrosexom. 

Najprv je samozrejme potrebný tréning. Postupným rozťahovaním močovej trubice a praxou potom tento 8 mm široký dilatátor budete do močovej trubice vkladať ľahko  a toto miesto stimulovať tak, ako ešte nikdy predtým.

Dilatátor Tickleberry Finn je vyrobený z lekárskeho hliníku a ručne leštený. Pre extra vzrušenie ho pred použitím môžete ohriať alebo naopak schladiť. Je vyrobený tak, aby danú teplotu udržoval dlhšiu dobu.  Má úzku špičku pre jednoduché zavádzanie a rebrovaný povrch, ktorý vám zvlášť pri vyťahovaní dilatátoru z močovej trubice prinesie ešte viac slastné pocity.


Tento výrobok je na viac určený k elektrickej stimulácii. Výrobok je bipolárny a k jeho aktivácii budete potrebovať zakúpiť zariadenie e-stim, ako je Mystim analógová alebo digitálna jednotka.


Upozornenie: tento druh erotickej pomôcky je treba používať s opatrnosťou a používať ju  iba k určenému použitiu, pred prvým  použitím si prečítajte návod a dodržujte striktnú hygienu.
Dilatátor všeobecne vyvoláva vzrušujúci pocit jeho posúvaním v močovej trubici. Dilatátor nie je určený na použitie počas súlože a nesmie sa so zavedeným dilatátorom chodiť či inak sa pohybovať. Treba ho používať veľmi opatrne, aby sa nepoškodila močová trubica.Dôkladná hygiena tohto nástroja je samozrejmosťou. Aj keď je hliník neporézny materiál, nezabúdajte na jeho očistu pred aj po každom použití. Pomôcka je určená pre skúsenejších užívateľov.

Elektrická stimulácia a sex
Elektrická stimulácia sa stáva čím ďalej tým viac populárnou. Zatiaľ čo vibrátory a ďalšie erotické pomôcky už ovládli naše spálne, elektrická stimulácia je stále odsudzovaná.

Exkluzívne pre sadomasochistov?
Jeden z najviac rozšírených mýtov ohľadne e- stimulácie je to, že ide o veľmi nepríjemný a bolestivý proces a že sa hodí iba na pole sadomasochistov. Stimulácia môže byť jemná a nežná až po silnú až bolestivú stimuláciu.

E- stimulácia - je to perverzné či ne?
Rozhodne nie, e- stimulácia nie je perverzná. Elektronická stimulácia je jednou z posledných generácií erotických pomôcok. Každá erotická pomôcka si musela prejsť predsudkami a názormi, či je normálna alebo nie je. V blízkej minulosti bolo používanie  vibrátorov považované za perverzné. V súčasnosti sú v  spoločnosti prijímané ako bežná súčasť sexuálneho života.

Skúste niečo nové! Kúpte si to najlepšie na trhu a objavte vzrušujúci svet elektrosexu!

Materiál výrobku

Materiál

Hliník sa používa ako náhrada chirurgickej ocele v prípade, kedy je nutné zachovať použiteľnú hmotnosť produktu, hliník je výrazne ľahší. Vyrábajú sa z neho dildá alebo vibrátory, ktoré sú opatrené odolnou aj estetickou elektricky nanesenou vrstvou = eloxovanie. Ak sa používa ako materiál na elektródy pri elektrostimulácii, je potrebné, aby bol veľmi vysoko vyleštený (až do podoby chrómovania). Pórovitosť sa tak zníži pod jeden mikrón. Tým sa eliminuje uvoľňovanie iónov hliníka a elektródy sú tak nezávadné.

Údržba

Vysoký lesk je potrebné udržiavať, chrániť povrch proti poškriabaniu a pri dlhšom odložení elektród je vhodné povrch vyleštiť a opatriť vrstvičkou oleja s prímesou voskov, ktorá zamedzí prístup vzduchu a prípadnej oxidácii. Pred použitím sa vrstva odstráni, vydezinfikuje sa povrch a celá pomôcka sa znovu vyleští.

Lubrikant

Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Parametre

Maximálny priemer:
0.8 cm
Celková dĺžka:
19.6 cm
:
110
Barva:
Strieborná
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Penis
Vagína
Výrobca:
Materiál:
Hliník
Skupina materiálov:
Kov
Vlastnosť:
Elektrosex pulzy
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť