Icicles No 2 obojstranné sklenené dildo

Obojstranné dildá, dvojité - Icicles No 2 obojstranné sklenené dildo - 5046450000
Obojstranné dildá, dvojité - Icicles No 2 obojstranné sklenené dildo - 5046450000
Kód: 5046450000

Originálne obojstranné dildo z borosilikátového skla.
Celý popis
Skladom 4 ks, Štvrtok 25. 4. u vás

17.49 €
ks
bonus club + 2 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (1)

Popis výrobku Icicles No 2 obojstranné sklenené dildo

Nádherná univerzálna erotická hračka, ktorú je možné použiť análne i vaginálne. Rozdielne tvary na oboch stranách umožňujú výber sily dráždenie i spôsob prieniku. Umelecký vzhľad tohto krásneho diela a farebné zdobenie v štruktúre skla pôsobí veľmi atraktívne, predovšetkým pri bodovom osvetlení. Týmto luxusným elegantným dildom môžete vyzdobiť interiér vašej spálne a nikoho nebude váš erotický pomocník pohoršovať. Krásne zdobené dildo je súčasne aj vhodným, príjemne vzrušujúcim erotickým darčekom.


Toto dildo nie je ale len krásne! Je tiež veľmi praktické. Na sklo môžete používať okrem iného aj silikónové lubrikanty, ktoré sú pre sklo veľmi vhodné, pretože ešte umocňujú jeho hladkosť. Tento materiál môžete tiež bez problémov použiť vo vani alebo v sprche. Borosilikátové sklo, alebo inak tiež Pyrex je nádherný materiál s vynikajúcimi vlastnosťami. Veľmi rýchlo stúpol v obľube a stal sa často vyhľadávaným aj medzi erotickými pomôckami. Má vysokú tepelnú zotrvačnosť a udržiava tak dlhú dobu stálu teplotu. Znáša aj extrémne teploty a je možné ho sterilizovať UV lampou alebo vyvariť. Pyrex je úplne čistý a hladký materiál, preto do povrchu nemôžu prenikať žiadne látky ani baktérie. Nezanecháva žiadne pachy a je veľmi dobre udržiavateľný. Na sklo takmer neexistujú alergie, a preto tieto erotické pomôcky môžu používať aj osoby s EI alebo MCS.


Kúpte si tohto báječne hladkého erotického spoločníka pre voľné chvíľky a dokonalú relaxáciu. Sami čoskoro zistíte, že hry s ním sú sexuálnym potešením pre jednotlivcov, rovnako tak ako pre partnerov.

Materiál výrobku

Materiál

Pridanie bóru veľmi znižuje stres materiálu pri náhlej zmene teploty, alebo nárazu, ako to poznáme u bežného skla. Zabraňuje tiež vlastnosti skla trieštiť sa na jemné malé kúsky. Pyrex je tvrdý materiál s vysokou chemickou odolnosťou a špičkovými mechanickými vlastnosťami. Je úplne hladký, neporézny, antialergénny. Vyžaduje minimálne množstvo lubrikantu, vynikajúco kĺže.

Údržba

Ľahko umyte vodou a mydlom, či špeciálnym roztokom na dezinfekciu erotických pomôcok.

Lubrikant

na báze vody, silikónu, oleja

Parametre

Minimálny priemer:
2 cm
Maximálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
21 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Žena
Muž
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Výrobca:
Materiál:
Pyrex (tvrdené borosilikátové sklo)
Skupina materiálov:
Silikón
Vlastnosť:
Vodotesný
Obojstranný
Popis a parametre
Recenzie (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť