Hot Power Cream Active pre mužov 30 ml

Lepšia erekcia - Hot Power Cream Active pre mužov 30 ml - s90341
Kód: s90341

Stimulačný krém pre mužov na posilnenie prežívania a vyvrcholenia.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Hot Power Cream Active pre mužov 30 ml

Stimulačný krém pre mužov Active Power Creme je ideálnym doplnkom pre mužov, ktorí túžia po maximálnom prežívaní a pre tých, ktorí radi podávajú 100% výkony. Doprajte si viac sily a vášne behom milovania s vašou partnerkou! Užijete si to viac nie len vy, ale aj ona!


Vďaka obsiahnutým extraktom ako je po storočia známa a hojne využívaná Ginkgo Biloba, koreň ženšen ale aj Aloe Vera, dosiahnete neuveriteľné prežívanie a výraznejšie vyvrcholenie. Na viac pravidelným používaním bude krém prospievať vášmu penisu pretože obsahuje špeciálne látky priamo určené pre vaše mužstvo. Doprajte vášmu penisu tento krém, poznajte ten rozdiel !

Zloženie: Aqua,Cetearyl isononanoate, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Glycerin, Ceteareth-20, Dimethicone, Phenoxyethanol, Propylene glycol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Hexylene glycol, Tocopheryl acetate, Panthenol,  Xanthan gum, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glucose, Panax ginseng root extract,  Ginkgo biloba leaf extract, Aloe barbadensis leaf juice powder, Dextrin, Lactit acid, Sucrose, Urea, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Alanine, Aspartic acid, Glutamic acid

Parametre

Objem:
30 ml
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Typ balenia:
Klasické hrdlo
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť