Hot Exxtreme Libido Caps pre ženy - 2 tabl.

Povzbudenie libida - Hot Exxtreme Libido Caps pre ženy - 2 tabl. - s90268
Kód: s90268

Vysoko účinné afrodiziakálne tablety pre intenzívnejšie milovanie exkluzívne pre ženy.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Hot Exxtreme Libido Caps pre ženy - 2 tabl.

Hot Exxtreme libido sú tablety pre ženy, ktoré skvalitňujú a zvyšujú ženský zážitok z milovania a súčasne podporujú ich túžbu. Tablety zlepšujú prekrvenie intímnych partií, vďaka čomu sa stávajú citlivejšie a budú lepšie reagovať na každý dotyk a stimuláciu.


Súčasne tieto afrodiziakálne tablety obsahujú vitamíny a minerály, ktoré komplexne pomáhajú vytvárať v tele i na duši ženy pohodu, ktorá je pre dostatočné uvoľnenie veľmi dôležitá. Ženské telo je veľmi komplikované a aj jeden jediný vitamín alebo minerál môže spôsobiť nesúlad, ktorý najčastejšie končí pri odmietaní alebo nedostatočnom zážitku z milovania. Skúste tieto kapsule, ktoré vám pomôžu dosiahnuť ideálneho stavu k maximálnemu zážitku z milovania - pre vás aj pre vášho partnera.

Súčasne tieto afrodiziakálne tablety obsahujú vitamíny a minerály, ktoré komplexne pomáhajú vytvárať v tele i na duši ženy pohodu, ktorá je pre dostatočné uvoľnenie veľmi dôležitá. Ženské telo je veľmi komplikované a aj jeden jediný vitamín alebo minerál môže spôsobiť nesúlad, ktorý najčastejšie končí pri odmietaní alebo nedostatočnom zážitku z milovania.

Použitie:
Prehltnite jednu kapsulu denne, dve hodiny pred požadovaným efektom a zapite dostatočným množstvom tekutiny. Nehryzte. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by sa nemali používať ako náhradka vyváženej stravy.

Zloženie: Cardamom Semen Powder, Oatmeal, Capsule (gelatine, colouring agent E171 and E172), Magnesium stearate (separating agent) Guarana Semen Powder, Caffene, Muira Puama Bark Extract, Nicotinamide, Folic acid

 

Parametre

Pohlavie:
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť