Fun Factory Smartballs Duo Venušine guličky - raspberry/black

Venušine guličky a vajíčka - Fun Factory Smartballs Duo Venušine guličky - raspberry/black - ff34308
Kód: ff34308

Vysoko kvalitné, tiché a účinné venušine guličky. Vylepšený model!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fun Factory Smartballs Duo Venušine guličky - raspberry/black

Nová verzia týchto obľúbených guľôčok od Fun Factory! Prepracovanejšia úchytka, vylepšený dizajn a zmena veľkosti guličiek - jedna je menšia a jedna väčšia - pre ešte lepšie potešenie!


Teneo Duo sú vysoko kvalitné Venušine guličky, fungujúce na štandardnom princípe = vnútri oboch guličiek sú dutiny a v každej z nich sa pohybuje ťažká guľôčka s menším priemerom. Pri pohybe panvy sa vnútorné guličky uvedú do kolísavého alebo krúživého pohybu a ten sa spätne prenáša von do vagíny.


Vaginálne vzrušivé ženy tento vnútorný pohyb vnímajú ako príjemný a vzrušujúci pocit. Vedľajší efekt venušiných guličiek je podvedomé sťahovanie pošvových svalov, čím sa spevňuje panvové dno, zlepšuje sa držanie postavy a znižujú sa ľahšie formy popôrodných inkontinencií. Takéto cvičenie má vplyv aj na zvýšenie zážitku pri orgazme.


Smartballs Teneo Duo majú nepravidelný povrch pre zvýšenie stimulácie a súčasne aj zahĺbenie "Easy In", ktoré uľahčuje ich zavádzanie. Sú vyrobené z čistého 100% silikónu (používaného v lekárstve), ktorý sa vyznačuje veľkou čistotou a minimálne pravdepodobnosťou na alergické reakcie.


Smartballs Teneo majú výborne navrhnutú vnútornú štruktúru a tým sú oproti ostatným podobným produktom výrazne tichšie, avšak s účinnejšími a dlhšie trvajúcimi pohybmi.


Vzhľadom k použitému materiálu je nutné používať iba lubrikanty na vodnej báze a dezinfekcie bez alkoholu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
3.6 cm
Minimálny priemer:
3.2 cm
Celková dĺžka:
10 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Skupina materiálov:
Silikón
Materiál:
Silikón
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť