Fun Factory SHAKE STUB Bouncer Dildo - červené

Dildá s prísavkou - Fun Factory SHAKE STUB Bouncer Dildo - červené - ff27103
Kód: ff27103

Fun factory Bouncer - Unikátne hladké dildo pre anál aj bod-G, vo vnútri s vibrujúcimi guličkami!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Fun Factory SHAKE STUB Bouncer Dildo - červené

Fun Factory SHAKE STUB Bouncer Dildo je unikátny verziou análne-vaginálneho dildá mierne falického tvaru. Má ideálny tvar pre zavádzanie do vagíny, dráždenie bodu-G  aj análu. Pri análnom použití u mužov je možné cielene stimulovať prostatu.


Bounce má perfektne volenú tuhosť vnútri a mäkkosť na povrchu. Čo je ale veľmi dôležité, že v rozšírených častiach sú vnútri guličky, ktoré v sebe skrývajú ďalšie guličky. Áno, skúsenejší už sa dovtípil, vo Fun Factory využili starý dobrý princíp Venušiných guličiek a tri ukryli do tela tohto dilda. Výsledkom je, že sa penis aj pri malom záchveve rozvibruje energiou guličiek skrytých vo vnútri.


Na spodnom konci má pätku, ktorá slúži ako hygienický bezpečný stojan. Väčšina bežných díld sa musí pokladať vedľa lôžka na plochu, ktorá ich môže znečistiť a zaviesť nebezpečné látky do vagíny. FunFactory dilda sa po opláchnutí postavia na vlastný stojan a nehrozí tak zbytočné a nebezpečné znečistenie. Za pätku sa tiež lepšie drží a v neposlednom rade je to dokonalé zabezpečenie proti zakĺznutiu pri použití v anále. Pätka má  extrémne priľnavý povrch a ak je položená na hladkú podložku, potom funguje ako výkonná prísavka.


Na čistý silikón je nutné používať výhradne lubrikanty na vodnej báze.


Dildá od Fun Factory - záruka kvality, bezpečnosti a dokonalého tvaru.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
4 cm
Celková dĺžka:
18 cm
Barva:
Červená
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Bod G
Vagína
Prostata
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Typ:
S prísavkou
Vlastnosť:
Vodotesný
S prísavkou
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)