Fun Factory

Logo Fun FactoryMáte radi zábavu, ste hraví, radi objavujete niečo nové? Potom je Fun Factory vaša správna voľba. Vo Fun Factory o sebe hovoria, že sú priekopníkmi v hravosti.
Už viac ako dvadsať rokov zásobuje táto značka svetové trhy erotickými hračkami, ktoré podporujú sexuálnej skúmanie, predstavivosť a práve hravosť.

Hlavným cieľom Fun Factory je ľahká použiteľnosť pomôcok a to, že sa môžete sústrediť na zábavu (FUN) a užívať si. Medzi obľúbené pomôcky Fun Factory patrí vibrátory StronicG5.

Cena a dostupnosť

Barva
Zobrazené 1–21 z 39

Zvažujete, aký vybrať? Napríklad vám pomôže nákupný radca priamo na stránkach Fun Factory.

Ale nezabudnite sa vrátiť k nám. Prečo?
U nás ku každému nákupu získate aspoň jeden darček a obvykle viac. Nakupovať u nás má množstvo ďalších výhod. Diskrétne balíme, rýchlo odosielame a chránime vaše osobné údaje. Pokiaľ sa vyskytne nutnosť reklamácie, vybavujeme ju rýchlo a veľmi ústretovo.

Nelpíte priamo na značke Fun Factory?
Skúste nášho nákupného radcu, kde sa mimo iné dozviete, ako vybrať vibrátor, dozviete sa všetko, čo ste chceli vedieť o klasických vibrátoroch, alebo o malých, ale šikovných mini vibrátoroch.

Odpovědi na časté dotazy

Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili pri objednaní a to vrátane platenia komfortne. Preto sú na Eros.sk k dispozícii rôzne možnosti platieb. Všetko o nich sa dozviete na stránke venovanej spôsobom platby.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Na vrátenie nepoužitého tovaru nie je na Eros.sk nič zložitého. Nepoužitý tovar starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Viac o možnosti vrátenia tovaru sa dozviete na stránke o pravidlách pre vrátenie tovaru.

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.