Fun Factory B Ball Uno Análna venušina gulička - čierno/ružová

Nevibračné análne kolíky - Fun Factory B Ball Uno Análna venušina gulička - čierno/ružová - ff37308
Kód: ff37308

Kvalitná análna pomôcka, ktorá inovuje možnosti análneho potešenia.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fun Factory B Ball Uno Análna venušina gulička - čierno/ružová

Táto skvelá erotická pomôcka je určená  pre ženy ale aj pre mužov. B Ball Uno  je jedna análna Venušina gulička s ľahkou vnútornou guličkou, ktorá je v pohybe, ak je používateľ aktívny. Tieto pohyby vytvárajú príjemný pocit vnútornej masáže a vlny vzrušenia budú prichádzať jedna za druhou.


Análna gulička má kvapkovitý tvar pre jednoduché a príjemné zasunutie a pre bezpečné análne použitie je zakončená tvarovanou zábranou. Análne Venušine guličky je možné využiť hneď niekoľkými rôznymi spôsobmi:


Môžete si túto pomôcku pomocou lubrikačného gélu zaviesť do análneho otvoru a guľôčka bude stimulovať análny vchod aj prostatu. Táto stimulácia vyvolá dlhotrvajúce vzrušenie a je možné ju využiť aj pri samotnom pohlavnom styku, kedy pohyby vyvolajú ešte intenzívnejšiu stimuláciu a hlbší zážitok.


Ženám táto špeciálna gulička umožňuje dvojité potešenie v kombinácii s ďalšou erotickou hračkou alebo partnerom. Počas pohlavného styku sa intenzita pohybu guličky zvýši, navyše pre partnera budú pohyby guličky tiež citeľné a môžu ho jemne stimulovať. Ďalším výrazným efektom je aj zúženie vagíny partnerky, čo väčšina mužov oceňuje z dôvodu silnejšej stimulácie penisu. Ženy môžu análnu guličku navyše využiť aj klasickým spôsobom - zavedením do pošvy.


Gulička je vyrobená zo 100% lekárskeho silikónu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a vnútorná gulička je vyrobená z ABS plastu. Pomôcka je 100% vodotesná, preto ju môžete využiť aj k vodným erotickým hrám vo vani alebo v sprche.


Doprajte si jedinečnú erotickú hračku, ktorá oživí a ešte skvalitní váš partnerský sexuálny život alebo spríjemní vaše súkromné erotické hry!

Recenziu na tento výrobok si môžete prečítať tu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
1.8 cm
Maximálny priemer:
3.2 cm
Celková dĺžka:
7.3 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Výrobca:
Skupina materiálov:
Silikón
Materiál:
Silikón + ABS
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť