Fifty Shades Freed: Päťdesiat odtieňov slobody - E. L. James

Erotické knihy - Fifty Shades Freed: Päťdesiat odtieňov slobody - E. L. James - odstinsvobody
Kód: odstinsvobody

Tretia časť erotickej série 50 odtieňov, svetový bestseller.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades Freed: Päťdesiat odtieňov slobody - E. L. James

Táto kniha je jedinečná vďaka spôsobu, ktorým dokáže čitateľa odviesť  do temných fantázií pána Christiana Greya  a Anastasie. Anastasia spolu s ním padá ešte nižšie a hlbšie do jeho podivných intríg, neskutočných fantázií a hlavne neobyčajne vynaliezavých sexuálnych praktík. 


Vo chvíli, keď sa Anastasia Steelová po prvý krát stretla s mladým, úspešným podnikateľom Christianom Greyom netušila, ako veľmi sa jej zmení život. Anastasia od začiatku vedela, že vzťah s jej Tieňom nebude prechádzka ružovou záhradou. Musí sa naučiť žiť jeho štýlom života, ktorý jej nikdy nebol vlastný bez toho, aby stratila samú seba, svoju vlastnú integritu a nezávislosť. Christian musí na oblátku prekonať svoju posadnutosť kontrolou a vyrovnať sa so svojimi vnútornými démonmi. Teraz, keď sú konečne spolu prežívajú nekonečnú lásku, vášeň, vzájomnú blízkosť a otvára sa pred nimi svet nekonečných možností. Zdá sa, že majú všetko. Potom však zasiahne osud a pred Anou sa zjavia jej najhoršie nočné mory...


Zažite neskutočné sexuálne dobrodružstvo, ktoré zmení váš život! Erotika a túžba, akú nikde inde nenájdete! Čerpajte fantáziu a zmeňte svoj život!  Táto kniha vás chytí a nepustí, cez deň ju budete čítať a v noci o nej snívať. Skúste zdielať svoje prežitky s partnerom/ partnerkou a prežite knihu po druhý krát! K dispozícii máme mnoho erotických pomôcok, ktoré sú zmienené a používané v knihe. Zažite to, čo Anastasia s Christianom!

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť