Fetish Fantasy 10” Hollow Strap-On - dutý pripínací penis

Nasadzovacie penisy, strap-on - Fetish Fantasy 10” Hollow Strap-On - dutý pripínací penis - shmPD3948-21
Kód: shmPD3948-21

Pripínacie duté dildo Hollow Strap-On pre mužov s pohodlným postrojom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fetish Fantasy 10” Hollow Strap-On - dutý pripínací penis

Je vaša partnerka veľmi náročná a vyžaduje naozaj dlhé milovanie? Máte čas od času problém s udržaním vašej erekcie? Tento postroj s pripínacím dildom si s tým hravo poradí! Dildo je vyrobené z poddajnej PVC hmoty, je duté a na vnútornej strane je pre vaše väčšie pohodlie vyložené mäkkou penou. Tenké PVC zostáva počas vašich erotických hier pevné a keď sa dostanete do najlepšieho, prináša neuveriteľnú rozkoš obom partnerom.


Pohodlný elastický postroj sa ľahko prispôsobí vašej veľkosti a hladké elegantné čierne dildo môže začať dráždiť a tešiť vašu partnerku či partnera. Tento postroj vám pomôže zdokonaliť vaše sexuálne hry a predĺžiť ich tak, ako si budete vy alebo vaša partnerka či partner priať. Môžete ho využiť na začiatku milovania a neskôr byť pánom situácie a prevziať iniciatívu sám alebo naopak, keď dôjde k poklesu erekcie, nasadiť si tohto schopného pomocníka a pokračovať presne tam, kde ste skončili.

Pohodlný elastický postroj sa ľahko prispôsobí vašej veľkosti a hladké elegantné čierne dildo môže začať dráždiť a tešiť vašu partnerku či partnera. . Môžete ho využiť na začiatku milovania a neskôr byť pánom situácie a prevziať iniciatívu sám alebo naopak, keď dôjde k poklesu erekcie, nasadiť si tohto schopného pomocníka a pokračovať presne tam, kde ste skončili.


Túto erotickú hračku môžu využiť aj ženy a uspokojiť tak svoju partnerku alebo dráždiť svojho partnera v análnej oblasti. K vašim hrám použite lubrikačný gél, aby vaše potešenie bolo čo najväčšie. Po použití umyte vibrátor teplou vodou a vyčistite ho dezinfekčným prípravkom určeným pre čistenie erotických pomôcok. Doprajte si originálny sexuálny zážitok, ktorý môže mať veľa obmien a bude vás zaručene baviť!


Súčasťou balenia je ako darček aj maska na oči! Prekvapte partnerku či partnera mohutnou erekciou vďaka tomuto postroju!

Materiál výrobku

Materiál

Obecne platí, že PVC je ľahké, odolné voči vode, alkoholu a olejom ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. K obecným vlastnostiam patria rýchla reakcia na teplo s vysokou tepelnou stabilitou.

PVC je syntetický materiál, vyskytujúci sa v erotickom priemysle v mäkkej aj pevnej forme. Všeobecne platí, že PVC je ľahké, odolné proti vode, alkoholu, olejom, ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. To z neho robí v súčasnosti najpoužívanejšiu plastickú hmotu. Pridaním zmäkčovadiel sa stáva PVC veľmi elastickým a je tým pravým riešením pre výrobu nafukovacích panien, vibrátorov a ďalších erotických pomôcok. PVC bohužiaľ tiež uvoľňuje pomerne značný zápach.

Údržba

PVC pomôcky čistíme teplou vodou a antibakteriálnym mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Maximálny priemer:
5.5 cm
Minimálny priemer:
3.5 cm
Použiteľná dĺžka:
25 cm
Celková dĺžka:
28.5 cm
Barva:
Telová
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Vagína
Materiál:
PVC
Skupina materiálov:
Plast
Výrobca:
Povrch:
Žilnatý
Vlastnosť:
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť