DJ HotSpot 4 Shave Šablóna na holenie klínu

Holenie a depilácia - DJ HotSpot 4 Shave Šablóna na holenie klínu - DJ0052
Kód: DJ0052

Šablóna na holenie v tvare podľa vášho výberu na vaše intímne partie. Buďte sexy!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku DJ HotSpot 4 Shave Šablóna na holenie klínu

Šablónka z príjemného materiálu - silikónu je určená na holenie klinu. šablóna obsahuje niekoľko preddefinovaných tvarov, sama si nožnicami vystrihnete váš najobľúbenejší.


Použitie šablónky je veľmi jednoduché a efektívne. Vďaka kvalitnému materiálu šablónky, silikónu, veľmi dobre priľne na pokožku a umožní dokonalé vytvarovanie vášho ochlpenia. Stačí postupovať ako vždy pri holení, pred začiatkom iba priložte šablónku a ohoľte vybranú oblasť. Aké jednoduché!


Buďte sexy! Klasické holenie dnes nie je príliš moderné, skúste tvar, ktorý sa vám páči najviac! Rozpáľte vášho partnera napríklad šípkou smerujúcou k vášmu najcitlivejšiemu miestečku - vedzte, že vďaka použitiu tejto šablónky na toto miesto nezabudne a bude mu venovať náležitú starostlivosť!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť