BOOM Easy vibračný análny kolík

Vibračné análne kolíky - BOOM Easy vibračný análny kolík - BOM00022
Kód: BOM00022

Vibračný análny kolík, klasického bezpečného tvaru vyrobený z luxusního zamatovo jemného lekárskeho silikónu
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (1)

Popis výrobku BOOM Easy vibračný análny kolík

Vibračný análny kolík s pulzným režimom má klasický a bezpečný tvar so zakončením, ktoré zabraňuje kompletnému vniknutiu do análneho otvoru a následnému problematickému vysúvaniu. Je vyrobený z luxusného zamatovo jemného lekárskeho silikónu, ktorý na dotyk pripomína ľudskú kožu a je veľmi príjemný.


Tento vibračný kolík disponuje desiatimi druhmi vibrácií a pulzácií,  ktoré sa ovládajú inteligentne  jedným tlačidlom takže sa nebudete musieť behom erotických hier sústrediť na ovládanie  pretože je tak jednoduché! Vibrácie zaisťuje silný, ale tichý motor. Vibrátor nie je vodotesný takže ho neodporúčame používať vo vani a v sprche.


Vyskúšajte kúzlo análneho sexu! Milióny nervových zakončení v análnej oblasti ponúkajú novú dimenziu potešenia a erotického vzrušenia. Ak už kolík použijete s vibráciami alebo bez nich, jeho používanie si rozhodne zamilujete!


Značka BOOM prináša exkluzívny produkty, ktorý vynikajú krásnym balením, cenou, lákavými tvarmi a farbami, vysokou funkčnosťou a k tomu jedinečnou cenou!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
1 cm
Maximálny priemer:
3 cm
Celková dĺžka:
9.5 cm
Barva:
Fialová
Napájanie:
AAA
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Výrobca:
Skupina materiálov:
Silikón
Materiál:
Silikón + ABS
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (1)
Popis a parametre
Príslušenstvo (3)
Recenzie (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť