BOOM DITO Alpha Inteligentný vibrátor - ružový

Inteligentné vibrátory - BOOM DITO Alpha Inteligentný vibrátor - ružový - BOM00032
Kód: BOM00032

Inteligentný vibrátor novej generácie s možnosťou ovládania a programovania pomocou mobilného telefónu.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku BOOM DITO Alpha Inteligentný vibrátor - ružový

Séria inteligentných vibrátorov Dito je ako náhľad do vzdialenej budúcnosti, áno je to Tak, sú skutočné sú tu .... Inteligentný vibrátor s gyroskopovou technológiou, inteligentným nastavením frekvencie  vibrácií pomocou mobilnej aplikácie a ďalšie! V Prevedení zo silikónu medicínskej kvality, hypoalergénny, vodovzdorný s výkonným dobíjacím akumulátorom. Poďme sa pozrieť, čo dokáže.

Nastavte si vlastnú frekvenciu motoru
Nevyhovujú vám frekvencie vibrátoru  nastavené výrobcom? Dnes to už nevadí. Pomocou kreslenia prstom po obrazovke mobilného telefónu si nakreslíte vlastnú krivku frekvencie motoru. Požadovanú frekvenciu uložíte a motor následne funguje presne tak, ako ste si ho nastavili. Nastavenie môžete meniť koľko krát len chcete až pokiaľ to nebude presne podľa vás. Pred uložením si môžete nastavenie vždy vyskúšať. A ďalšou výhodou je, že si vlastných predvolených frekvencií môžete uložiť hneď niekoľko.

Ovládanie hudbou/ zvukom
Čo to znamená? Vibrátor reaguje len na určité tóny, hlavne na hlboké basy a bubny. Pokiaľ zvolíte dostatočne bohatú skladbu na tieto tóny, dá sa povedať, že vibrátor bude vibrovať  v rytme skladby, ktorú bude prehrávať váš inteligentný telefón. Hudba prevedená do fyzického potešenia!

Ovládanie gyroskopom
V niektorých módoch vibrácií je možné intenzitu meniť zmenou polohy mobilného telefónu alebo dokonca vibrátoru samotného. Funguje to tak, že si vyberiete nejakú frekvenciu vibrácií motoru, napríklad „ča-ča-ča“ a nakláňaním telefónu potom meníte intenzitu vibrácií.
Pri používaní bez mobilného telefónu hneď prvý z módov reaguje na gyroskopický senzor vo vnútri vibrátoru. Vibrátor spustí zhruba priemerné vibrácie a podľa toho, ako intenzívne vibrátorom pohybujete, mení sa aj intenzita vibrácií. Vzrušujúce, nemyslíte?

Štatistiky a inteligentné tlačidlá
Mobilná aplikácia zaznamenáva, ako dlho a kedy ste vibrátor používali a koľko ste mali orgazmov.  V aplikácii potom máte štatistiky, ako ste vibrátor využívali. Aplikácia je na heslo, takže vaše dáta ani v prípade odloženia alebo straty telefónu nebudú čítať nepovolaní ľudia.
K čomu slúžia dve zvláštne tlačidlá? Prvým je tlačidlo orgazmus. Keď to na vás tak povediac ide, stlačte toto tlačidlo a vibrátor sa spustí na plný výkon. Orgazmus je potom oveľa intenzívnejší.  Ďalším zaujímavým tlačidlom je Bomba, tá je ako lotéria. Po jeho stlačení sa vibrátor pustí naplno, na krátky čas, vy ale netušíte kedy to bude. 

Ovládanie bez telefónu
Okrem vyššie uvedenej funkcie gyroskopu vo vnútri vibrátoru, má v sebe vibrátor pred- uložené nejaké vibračné módy, ktoré je možné ovládať bez použitia mobilného telefónu štandardne tlačidlami na tele vibrátoru, stará dobrá klasika vo forme tlačidiel plus a mínus.

Stiahnutie aplikácie:
Aplikáciu PALOQUETH pre vibrátory BOOM DITO si môžete stiahnuť na play.google.com alebo na www.boom.cz.

Pri inštalácii môže byť potreba u niektorých telefónov povoliť inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov.

Recenziu si prečítajte tu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
3 cm
Použiteľná dĺžka:
12 cm
Celková dĺžka:
20.5 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Klitoris
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Mobilnou aplikáciou
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vodeodolný
Diaľkové ovládanie
Ovládanie zvukom
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)