Bathmate Hydromax X40 vákuová pumpa - číra

Vákuové pumpy pre mužov - Bathmate Hydromax X40 vákuová pumpa - číra - shmHM-40-CLEAR
Kód: shmHM-40-CLEAR

Jedinečná vákuová pumpa vysokej kvality pre mužov, čo nemajú radi kompromis.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Bathmate Hydromax X40 vákuová pumpa - číra

Táto vákuová pumpa využíva tlak vody a umožní tak každému mužovi zväčšenie penisu a zlepšenie jeho sexuálneho života. Pumpu je najvhodnejšie používať vo vani alebo v sprchovom kúte 15 - 20 minút denne po dobu 6 týždňov. Po tejto dobe bude penis oveľa dlhší, silnejší a viditeľne zdravší. Výsledky používanie tejto vákuovej pumpy budú viditeľné po celý život!
Vákuová pumpa pomáha tiež pri problémoch s predčasnou ejakuláciou alebo na zvýšenie erekcie. Často ju využívanú napríklad športovci, kedy odstraňuje problémy so zmršťovaním penisu, ktoré vznikú v dôsledku veľkého zaťaženia pri športovej činnosti. Bathmate Hydromax X40 ponúka to najlepšie v hydro-technológii pre zväčšenie penisu a vylepšenia sexuálneho života. Proti ostatným pumpám dosahuje vďaka svojmu jedinečnému systému čerpadla znateľne väčšiu saciu silu a rýchlejší účinok.


Gumová manžeta obsahuje mäkké tesnenie, ktoré netlačí a zaisťuje tak maximálne pohodlie okolo penisu a semenníkov. Pre jednoduchšie čistenie je odnímateľné. Gumová manžeta zvládne plnú 360 stupňovú  pozitívnu rotáciu, aby umožnila vizuálne prezeranie. Navyše je možné nastaviť uhol sklonu pre optimálnu účinnosť pri použití vo vani alebo v sprche. Metrické a palcové meradlo vám umožní sledovať vizuálnu zobrazovaciu plochu. Horná a dolná časť vákuovej trubice je opatrená hrubou textúrou pre pohodlné uchopenie a ovládanie pumpy.


Čistenie pumpy je veľmi jednoduché. Pred aj po použití je treba vákuovú pumpu umyť mydlovou vodou a dôkladne ju vypláchnuť. Pri vyplachovaní držte pumpu hore nohami a stlačte tlačidlo ventilu. Pod tečúcou vodou vypláchnite, aby na pumpe nezostali žiadne zvyšky mydla alebo chlpov, ktoré by mohli ohroziť tesnenie pri ďalšom používaní.


Celková dĺžka vákuové vodnej pumpy je 35 cm, funkčná časť má 27 cm a vnútorný priemer je 7 cm. Všetky diely tejto vysoko funkčnej  vákuovej pumpy sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality a modelované do presných špecifikácií a tolerancií. Hydromax čerpadlá a ich príslušenstvá podstupujú prísne testovanie kvality.


Doprajte si túto kvalitnú vákuovú pumpu k väčšej spokojnosti vás i vašej partnerky a na vylepšenie vášho sexuálneho života.

 

 

Parametre

Maximálny priemer:
6 cm
Použiteľná dĺžka:
27 cm
Celková dĺžka:
35 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Skupina materiálov:
Plast
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Podtlaková stimulácia
Typ:
s vodnou pumpou
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť